Titel: "Efteling Winterwonderland: Van Sinterklaas tot Kerstman, iedereen kiest voor de magische pret!"

22-11-2023

Sinterklaas en de Kerstman hebben een nieuwe favoriete speelplaats, en dat is de magische wereld van de Efteling! Deze winter verras je je dierbaren met een sprookjesachtig cadeau dat ze niet snel zullen vergeten.

Van een gouden ticket naar de Winter Efteling tot een plaatsje in de voorste rij van hun opwindende theatervoorstellingen. Of wat dacht je van de coolste souvenirs of zelfs een jaarabonnement? Je kunt het zo gek niet bedenken, of de Efteling heeft het!

Stel je eens voor: met een Efteling-ticket onder de kerstboom, trek je samen op avontuur in de Wereld vol Wonderen. Van de huiveringwekkende diepten van Baron 1898 tot de vurige strijd in Joris en de Draak. Of misschien maak je liever een rustige wandeling door het Sprookjesbos. Flexibiliteit is key tijdens de Winter Efteling, dus ga voor Ticket Reus. Of als je liever buiten de schoolvakanties om gaat, dan is Ticket Fakir jouw beste maat.

En als je echt iemand wilt verrassen, dan laat je ze hun eigen magische cadeau kiezen met de Efteling Cadeaukaart. Je kunt deze opwaarderen met elk bedrag tussen €5,- en €150,-. En het beste? Het saldo blijft maar liefst drie jaar geldig!

Maar als je helemaal los wilt gaan, dan geef je gewoon een jaar lang Efteling cadeau! Met een abonnement kunnen je geliefden altijd genieten van de Efteling, of het nu voor een hele dag is of gewoon een paar uurtjes. Bij meer dan 5 bezoeken per jaar is een abonnement al voordeliger. En voor kinderen tot en met 3 jaar is het zelfs helemaal gratis!

Maak je cadeau nog specialer met een gratis Efteling-cadeauverpakking. Zo verpak je je Efteling-tickets of zelfs een verblijf in stijl!

Natuurlijk mag je de Efteling-souvenirs niet vergeten. Van de nieuwe Droomvlucht-wintertrui voor jong en oud tot unieke 3D-puzzels van Baron 1898, Symbolica en Raveleijn. En ja, de nieuwe winterballen van Jokie en zijn vriendjes en diverse souvenirs van Langnek zijn alleen in de Efteling verkrijgbaar. Maar wees niet getreurd, een aantal souvenirs zijn ook online en bij bepaalde speelgoedwinkels en tuincentra verkrijgbaar.

En voor de theaterliefhebbers hebben we ook iets bijzonders: musical-tickets voor CARO! In het imposante Efteling Theater wordt een spectaculaire show gespeeld vol muziek, dans én acrobatiek! Een ervaring die je niet wilt missen.

En voor de kleintjes is er de Efteling-musical Een Gi-ga-gantisch avontuur. Klein Duimpje wil groter worden, maar is groter zijn nou echt leuker? Ontdek het vanaf 9 december 2023 in verschillende theaters in Nederland en België.

Dus waar wacht je nog op? Zet je kerstmuts op, grijp je pen en begin je eigen sprookje met een betoverend cadeau van de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Snelle Sam  -   De rijke sjeik

Snelle Sam - De rijke sjeik

Bekijk dit product
Roodkapje

Roodkapje

Bekijk dit product
Sprookjesboek van De Efteling

Sprookjesboek van De Efteling

Bekijk dit product
Efteling Pardoes

Efteling Pardoes

Bekijk dit product