"Knip de portemonnee maar open: Efteling knalt entreeprijzen omhoog voor voorjaar 2024!"

30-11-2023

Tik-tak, tik-tak! Het aftellen is begonnen! De Efteling heeft haar openingstijden en entreeprijzen voor het voorjaar van 2024 bekend gemaakt. Pak je agenda en reserveer nu alvast jouw favoriete bezoekdag. En ja, dat geldt ook voor de vakanties en lange weekenden in het voorjaar!

De Efteling maakt het je niet makkelijk. De toegangskaartjes zijn niet alleen duurder geworden, maar je moet ook nog eens reserveren. Abonnementhouders en verblijfsgasten mogen even een vreugdedansje doen, zij zijn hier namelijk van vrijgesteld. Dus wil je rondhuppelen tussen Roodkapje en Langnek, dan kun je tot en met 12 mei 2024 reserveren. En dat geldt ook voor feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, de meivakantie en Hemelvaartsdag.

De prijs van een entreeticket begint bij € 38,-. Maar let op, er zijn vier verschillende ticketprijzen. Vanaf 8 januari tot en met 12 mei 2024 stijgen de prijzen met € 2,- of € 3,- per ticket. Dus pak je rekenmachine maar, want vanaf 8 januari boek je een ticket op datum. Het kan dus zijn dat je bij het veranderen van datum moet bijbetalen. Kies je een goedkopere datum? Dan is er geen sprake van restitutie.

Maar er is ook goed nieuws! De Efteling is tot en met 4 februari 2024 omgetoverd tot een winterparadijs. Dus trek je warmste jas aan en geniet van de sfeervolle lichtjes en knisperende potkachels. Of ontdek de bijzondere vlinders op het Hartenhof, of maak een pirouette op de Warme Winter Weide.

Ben je de kou al beu? Dan kun je vanaf het voorjaar weer genieten van het zonnetje en kleurige lentebloeiers in de Efteling. Misschien is het zelfs al warm genoeg om te picknicken in het gras!

Er wordt momenteel flink geklust in het entreegebied voor het Efteling Grand Hotel, dat in 2025 opent. En als klap op de vuurpijl opent de Efteling in het najaar van 2024 een huiveringwekkend nieuw themagebied met een nieuwe attractie: Danse Macabre.

Wil je langer genieten van de magie? Overweeg dan om te blijven slapen in een van de sprookjesachtige hotelkamers of vakantiewoningen. En als je slim bent en minstens 4 maanden van tevoren boekt, kun je profiteren van een vroegboekkorting tot 15% op geselecteerde aankomsten en accommodaties. Dus waar wacht je nog op? Pak je agenda, reserveer je tickets en maak je klaar voor een betoverend avontuur!

Bron: Efteling Blog

EFTELING KERSTBAL GLAS JET BOER SKIËR

EFTELING KERSTBAL GLAS JET BOER SKIËR

Bekijk dit product
Bambolino Toys - Jokie water tekenmat - creatief peuter speelgoed tekenen - Efteling

Bambolino Toys - Jokie water tekenmat - creatief peuter speelgoed tekenen - Efteling

Bekijk dit product
Sprookjesboek van De Efteling

Sprookjesboek van De Efteling

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product