Win tickets voor het feestelijke openingsweekend van Toverland's Avalon met 4 nieuwe attracties en 5 nieuwe belevingen!

23-05-2023

Hey jij daar! Ja, jij! We hebben geweldig nieuws voor jou! De openingsdatum voor de nieuwe attracties in Toverland’s Avalon is bekend. En dat is niet het enige goede nieuws dat we hebben. Jij kan namelijk ook kans maken op tickets voor het openingsweekend! Het wordt één groot feest in het compleet (ver)nieuw(d)e gebied met 4 nieuwe attracties en 5 nieuwe belevingen. Dus zorg dat je erbij bent op 1 juli 2023!

Ben je klaar voor deze magische ervaring? Want vanaf 1 juli kan je zelf alle draken spotten vanuit de 40 meter hoge family droptower Dragonwatch. En als je daarvoor nog even wilt ontspannen, maak dan een bijzondere rondrit door de Garden Tour. In de vliegtuigmolen Pixarus kan je zo vaak over de kop als je zelf wilt. En voor een vrolijk verkleedfeestje moet je bij de dynamische carrousel Jumping Juna zijn. Eenhoorn Juna en draakje Sparky zijn ook helemaal in hun nopjes, want eindelijk kunnen ze nieuwe reizigers ontmoeten. En er zijn nog veel meer nieuwe belevingen toegevoegd, zoals het interactieve Waterdwarf Alley. Ga op onderzoek uit en help de inwoners van Avalon.

Maar wacht, er is meer! Jij kan namelijk kans maken op 6 tickets voor het openingsweekend van Avalon. Dus pak je kans en doe mee met onze win-actie! Het enige wat jij hoeft te doen is het juiste antwoord te geven op onze vraag: hoeveel nieuwe attracties en belevingen openen we in Avalon? A) 4 nieuwe attracties en 5 nieuwe belevingen, B) 5 nieuwe attracties en 4 nieuwe belevingen, C) 3 nieuwe attracties en 5 nieuwe belevingen of D) 4 nieuwe attracties en 3 nieuwe belevingen. Kies het juiste antwoord en maak kans op tickets voor het openingsweekend op 1 óf 2 juli 2023. En wie weet mag je dan wel meefeesten met de inwoners van Avalon!

We maken de winnaar per mail bekend op 12 juni. Dus houd je inbox scherp in de gaten. En vergeet niet om je aan te melden voor ons Toverland-nieuws en persoonlijk voordeel, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws. Dus waar wacht je nog op? Doe snel mee met onze win-actie en wie weet zien we jou tijdens het feestelijke openingsweekend van Avalon!

Bron: Toverland Blog

Efteling – Miniature Huis van Hans en Grietje  - l11xw8xh9cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Miniature Huis van Hans en Grietje - l11xw8xh9cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Jumbo Premium Collection Puzzel Anton Pieck Efteling - Legpuzzel - 1000 stukjes

Jumbo Premium Collection Puzzel Anton Pieck Efteling - Legpuzzel - 1000 stukjes

Bekijk dit product
LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

Bekijk dit product
LuVille Efteling Miniatuur Kikkerfontein - L15 x B11 x H8 cm

LuVille Efteling Miniatuur Kikkerfontein - L15 x B11 x H8 cm

Bekijk dit product