Bouwupdate Toverland: Betreed het interactieve Waterdwarf Alley in Avalon!

01-06-2023

Jawel mensen, het is weer tijd voor een bouwupdate van Toverland! Dit keer nemen we een kijkje bij het interactieve straatje Waterdwarf Alley in Avalon. Met nog maar een paar weken te gaan tot de grote opening op 1 juli, wordt er hard gewerkt aan dit nieuwe gebied.

Waterdwarf Alley is het gebied tussen Merlin's Quest en The Flaming Feather, waar bewoners van Avalon zich bezighouden met diverse activiteiten. Zo wordt er onder andere gesmeed, draken verzorgd en schaken gespeeld. Maar dit is geen gewoon straatje, nee nee. Hier moet je zelf de handen uit de mouwen steken om alles te ontdekken.

Het gebied bestaat uit drie huisjes en het Frost Ice Statue. Bij de Blacksmith zie je al de contouren van de overkapping waar de waterdwerg-edelsmid straks zijn werk doet. En als je hem een handje helpt, zal de molen op de gevel ook echt gaan draaien. Het waterrad, dat aangedreven wordt door vissen, is al draaiend gespot in de werkplaats en is uiteindelijk vanuit de boten van Merlin's Quest te bewonderen.

Maar dat is nog niet alles. Bij het Frost Ice Statue kun je je hart op de hartensteen leggen, waardoor het beeld misschien wel zal ontdooien. Wie weet wat voor ijskoude verrassing dat teweegbrengt! Het bijzondere beeld wordt ook nog eens bewoond door een groepje vogels.

En wat dacht je van het bijna volledig houten Creature Cottage? Het huisje is aan één zijde volledig gestut en heeft geen enkele rechte muur. Het gezegde ''wanneer de creaturekeeper van huis is, dansen de pixies op tafel'' is hier zeker van toepassing.

Maar ook de plaatselijke bibliotheek van Avalon, het Books & Spellshouse, krijgt langzaam maar zeker zijn definitieve vorm. Hier zullen de leerlingen van de vliegschool Pixarus zeker langs komen voor hun vakliteratuur. En het betoverende schaakspel heeft voor het eerst bewogen!

Waterdwarf Alley is slechts één van de nieuwe belevingen die aan Avalon worden toegevoegd. Naast de vier nieuwe attracties, Dragonwatch, Pixarus, de Garden Tour en Jumping Juna, maken ook nieuwe draken hun opwachting. Kortom, genoeg te ontdekken vanaf 1 juli. En als je snel bent, kun je nog meedoen met de win-actie om jezelf naar het openingsweekend te winnen. Dus waar wacht je nog op? Doe snel mee!

Bron: Toverland Blog

Raveleijn

Raveleijn

Bekijk dit product
LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

Bekijk dit product
LuVille Efteling Miniatuur Kikkerfontein - L15 x B11 x H8 cm

LuVille Efteling Miniatuur Kikkerfontein - L15 x B11 x H8 cm

Bekijk dit product
Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product