Ontdek de magische souvenirs van Juna & Sparky in Toverland!

30-06-2023

Ontdek de uitgebreide souvenirlijn van Juna & Sparky

Toverland, het pretpark vol magie en avontuur, heeft weer iets nieuws voor ons in petto. Met de komst van de fantasiedieren Juna en Sparky in Avalon, kon een bijbehorende souvenirlijn natuurlijk niet uitblijven. En jongens, wat een geweldige souvenirs zijn er nu verkrijgbaar!

Als je door het vernieuwde Avalon wandelt, rijdt of vliegt, kom je twee nieuwe gezichten tegen: eenhoorn Juna en draakje Sparky. Juna is een jonge eenhoorn met bijzonder magische krachten, die ze nog moet leren ontdekken. Sparky, daarentegen, is de ondeugd van de twee en een jonge goedaardige draak die denkt dat hij alles aankan (ook al gaat het soms mis).

En nu is er dus een uitgebreide souvenirlijn ontworpen met deze kleurrijke karakters in de hoofdrol. Van knuffels tot bekers en bordjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Laten we eens kijken naar een paar hoogtepunten.

Allereerst hebben we de knuffels van Juna. Het is knuffelen geblazen met deze aaibare eenhoorn. De manen zijn extra zacht, dus dat knuffelt extra lekker. De knuffels zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: klein, groot en zelfs in een XXL-formaat van ruim 1 meter. Ideaal voor de allergrootste fans van Juna. En maak je geen zorgen, draakje Sparky zal ook binnenkort als knuffel verkrijgbaar zijn.

En wat dacht je van de melamine bordjes en drinkbekers van Sparky en Juna? Het ontbijt wordt pas echt een feestje met deze vrolijke snoetjes op je servies. En het mooie is, ze zijn vaatwasserbestendig en extra kras- en breukbestendig. De drinkbekers zijn zelfs voorzien van vloeistof, waardoor er vrolijke glitters, sterretjes en hartjes door de bekers dansen. En voor de echte fans zijn er ook drinkglazen verkrijgbaar met een afsluitbare deksel en rietje.

Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van de vrolijke spekjesspiezen van Juna? Ze zien er bijna te leuk uit om op te eten. En voor de stoere jongens en meisjes onder ons zijn er houten zwaardjes en schilden met de opdruk van Juna en Sparky. Zo kun je thuis een heldhaftig ridderverhaal naspelen. En om al je nieuwe souvenirs makkelijk mee te nemen, is er de Sparky-aantrektas. Met het vrolijke gezicht van Sparky op de voorkant word je meteen vrolijk.

En voor de kleinere souvenirs kun je kiezen uit slaparmbanden, sleutelhangers en notitieboekjes met Juna en Sparky erop. En als je echt al je geheimen wilt bewaren, is er zelfs een dagboek van Juna met een slotje. Ideaal om al je grootste geheimen achter slot en grendel te stoppen.

En dit is nog maar het begin, want er komen nog veel meer souvenirs van Juna en Sparky aan. Dus houd vooral ToverStats.nl in de gaten voor alle updates. De souvenirs zijn verkrijgbaar in de hoofdsouvenirshop Mundo Magica in entreegebied Port Laguna, maar natuurlijk ook bij de souvenirshop Merlin's Magical Treasures in Avalon.

En als je dan toch in Avalon bent, breng dan ook eens een bezoekje aan dragonchef Spicy Pete. Deze bijzondere chef maakt de lekkerste gerechten klaar vanuit zijn mini-keukentje bovenop de stenen toren. Je merkt het al snel wanneer je in de buurt bent, want Pete heeft zijn woordje wel klaar. En hij heeft ook nog eens een verrassende surprise voor je in petto. Dus ga snel langs om te ontdekken wat er in dat gevallen eitje zit.

Kortom, de souvenirlijn van Juna en Sparky is echt een feestje, net als een dagje Toverland. Dus plan snel je bezoek en ontdek zelf al het magische dat Toverland te bieden heeft.

Bron: Toverland Blog

Efteling Miniaturen Luville Kerstdorp - Muziekdoos Assepoester - l11,5xb11,5xh12cm

Efteling Miniaturen Luville Kerstdorp - Muziekdoos Assepoester - l11,5xb11,5xh12cm

Bekijk dit product
Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Bekijk dit product
Bambolino Toys - Jokie water tekenmat - creatief peuter speelgoed tekenen - Efteling

Bambolino Toys - Jokie water tekenmat - creatief peuter speelgoed tekenen - Efteling

Bekijk dit product
Efteling - Sprookjesboek - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboek - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product