"Summer Feelings in Toverland: betoverende attracties, gezellige sfeer én borrelen tot 22:00 uur!"

05-07-2023

Toverland staat bekend om zijn betoverende attracties en gezellige sfeer. Maar wist je dat je tijdens Summer Feelings ook kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij Solaris? Je kunt zelfs tot 22:00 uur borrelen in themagebied Port Laguna. Dat is een uurtje langer dan de rest van het park, dus alle tijd om de nieuwe borrelitems en frozen drinks uit te proberen.

Bij Solaris kun je kiezen uit maar liefst 18 verschillende cocktails en mocktails. Of je nu van zoet of pikant houdt, er zit gegarandeerd iets tussen wat je lekker vindt. Maar bij een drankje hoort natuurlijk ook een hapje. Daarom kun je tijdens het zomerseizoen genieten van nieuwe borrelhapjes bij take-away Solaris.

Voor de borrel liefhebbers is er een heerlijke mix van olijven en peppadew. Deze zoete en licht pittige peper zorgt voor een unieke smaak. En wat is een borrel zonder borrelnootjes? Bij Solaris kun je ze krijgen in een gezellig wekpotje, samen met een mix van wasabi.

Wil je je borrelmoment helemaal compleet maken? Kies dan voor het borrelbrood. Dit wordt geserveerd voor twee personen en komt met drie verschillende toppings. Je kunt ook alle items bij elkaar bestellen, zodat je zeker weet dat je een geslaagde borrel hebt.

Ben je toe aan wat verkoeling? Geen probleem, Solaris heeft ook twee heerlijke en kleurrijke opties. Als je van fruitige smaken houdt, is de Frozen Smoothie met mango, passievrucht en aardbeiensaus echt iets voor jou. Het drankje ziet er niet alleen lekker uit, maar frist je ook nog eens op tijdens warme zomeravonden. Ben je meer een koffieliefhebber? Dan moet je zeker de Frozen Coffee met praline proberen. Deze wordt ook nog eens afgetopt met een flinke dot slagroom.

En als je na al dat borrelen liever niet meer naar huis wilt, kun je blijven slapen op het Pop-Up Summer Camp. Hier staan ingerichte ToverTenten met comfortabele bedden voor je klaar. Maar je kunt ook je eigen tent, caravan of camper meenemen. Het hele campingterrein is sfeervol verlicht, dus je blijft ook daar de magie van Toverland voelen. En als Magic Member kun je extra voordelig overnachten dankzij je Toverland-abonnement.

Dus geniet van een gezellige borrel bij Solaris en maak er meteen een mini-vakantie van. Want bij Toverland is er altijd wel iets te beleven, zowel overdag als 's avonds.

Bron: Toverland Blog

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product
Efteling miniaturen Luville - Pardoes

Efteling miniaturen Luville - Pardoes

Bekijk dit product
LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

Bekijk dit product