Zomerknaller: Efteling draait overuren met extra magie en zonovergoten shows!

01-08-2023

Hooray! De Efteling heeft het weer geflikt! De magie van deze wonderbaarlijke wereld houdt ook in augustus niet op. Zorg dat je zonnebrand en zonnebril meeneemt, want de Efteling is extra lang geopend. En dat is niet alles, er zijn ook nog eens zomerse horecaspecials en extra veel entertainment.

Het is zomer in de Efteling, en dat betekent éxtra lang gillen in de achtbanen, wegdromen bij de sprookjes en genieten van de attracties. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, er is altijd wel iets te beleven in de Efteling. De Speelweide is omgetoverd tot Zomerstrand, vol met zomerse snacks, ijsjes en drankjes. En overal in het park zijn er bijzondere shows en toffe acts te zien.

Maar wat als de weergoden ons niet gunstig gezind zijn? Geen paniek, de Efteling is ook het leukste dagje uit in de regen. Schuil tijdens de buien in één van de overdekte attracties zoals Fata Morgana of Symbolica. En als je toch al nat bent, waarom dan niet een kletsnatte rit in wildwaterbaan Piraña of de splash bij De Vliegende Hollander? En het mooiste van alles, de souvenirwinkels in de Efteling zijn een ware belevenis. Misschien heb je wel een regenponcho met Efteling-paddenstoelen erop nodig of een magische paraplu waarbij in de regen Efteling-bewoners zichtbaar worden!

En het feest gaat door tot en met 3 september. Zowel doordeweeks als in het weekend is de Efteling geopend tot 22.00 uur. Behalve op 28, 29, 30 en 31 augustus en op zondag 3 september: dan sluit de Efteling om 21.00 uur. Maar niet getreurd, een kwartier na sluitingstijd kun je nog genieten van de laatste show van Aquanura!

Wil je vanaf 18.00 uur de Efteling bezoeken? Kies dan voor het voordelige avondticket, Ticket Maan (€ 27,-). Hiermee krijg je van 18.00 uur tot sluitingstijd toegang tot de Efteling. Een avondbezoek is mogelijk tot en met 3 september 2023.

De zomer in de Efteling belooft een magische tijd te worden. Met entertainment op vijf pleinen, de mogelijkheid om Sprookjesbosbewoners te ontmoeten, gratis parkshows, zomerse snacks en drankjes, en zelfs de mogelijkheid om in de Efteling op vakantie te gaan. Dus pak je zonnebril en kom genieten van de zomer in de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Efteling Luville Miniaturen Kasteel van doornroosje

Efteling Luville Miniaturen Kasteel van doornroosje

Bekijk dit product
Raveleijn - Het bloed van de laatste draak

Raveleijn - Het bloed van de laatste draak

Bekijk dit product
Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product