Efteling Zomerknaller: Van Achtbaan naar Strandlaken!

15-08-2023

Vergeet de saaie souvenirs, de Efteling knalt deze zomer uit de band met strandlakens van hun meest populaire achtbanen! Dat klopt, je leest het goed. Vanaf 16 augustus, op International Rollercoaster Day, kan je je strandavonturen opfleuren met handdoeken van de Python, Vogel Rok, De Vliegende Hollander, Baron 1898 en Joris en de Draak. En dat allemaal voor een schamele € 20,-.

Niet zo'n strandganger? Geen probleem! De Efteling heeft ook aan de snoepliefhebbers gedacht. Vanaf dezelfde datum kun je bij snoepwinkel De Verleiding een gloednieuw bewaarblik scoren om je zoetigheden in stijl te bewaren. Dit blik, versierd met de logo's van de vijf achtbanen, is al voor € 7,50 van jou. Maar waarom zou je een leeg blik willen als je het voor een paar euro meer kan vullen met Haribo snoepjes? Voor € 14,- krijg je het blik én een lading suiker waar je u tegen zegt.

Dat de Efteling niet vies is van een beetje commercie wisten we al, maar ze hebben zichzelf dit jaar overtroffen. Vorig jaar kwamen ze al met vijf verschillende souvenirs per achtbaan, waaronder caps, mokken, sleutelhangers en t-shirts. Dit jaar voegen ze dus strandlakens toe aan hun uitgebreide assortiment.

Dus, zin in een dagje Efteling, een ritje in je favoriete achtbaan én een fysieke herinnering aan je avontuur? Dan ben je vanaf 16 augustus aan het juiste adres in Kaatsheuvel. Of je nu wilt chillen op het strand met een bijpassend laken of je suikerbehoefte wilt stillen met een blik vol snoep, de Efteling heeft het allemaal!

Bron: Efteling Blog

De Sprookjessprokkelaar vertelt...

De Sprookjessprokkelaar vertelt...

Bekijk dit product
Meer sprookjes van de Efteling

Meer sprookjes van de Efteling

Bekijk dit product
Zijn we d'r al?

Zijn we d'r al?

Bekijk dit product
Efteling - Cadeaubon - 75 euro

Efteling - Cadeaubon - 75 euro

Bekijk dit product