"Griezelgarantie voor een Prikje: Toverland's Fear Pass belooft Bloedstollende Halloween Nights"

13-09-2023

Spookt je het al bij de gedachte aan een nacht vol schrik en schreeuw? Toverland zegt: 'Kom dan maar op!' Met de all-in Fear Pass hoef je niet te bibberen voor eindeloze wachtrijen of een uitgeholde portemonnee. Sterker nog, met dit ticket krijg je meteen toegang tot de meest gruwelijke griezelervaringen die de Halloween Nights te bieden hebben - als je durft, natuurlijk.

Sta je al te trillen op je benen? Wacht maar tot je hoort over de nieuwste Haunted Experience, Now You’re Mine! Met de Fear Pass stap je zonder te wachten zo deze nachtmerrie in. En weet je wat zo fijn is aan deze angstaanjagende All-in? Geen gedoe met tijdsloten reserveren, je stapt gewoon binnen, wanneer je maar wilt.

Maar dat is niet alles. Deze pas zorgt ervoor dat je slechts één keer hoeft te betalen. Voor slechts €49,50 bovenop je reguliere Toverland-ticket krijg je toegang tot een half dozijn Haunted Experiences. Van 'Now You’re Mine' tot 'The Dollhouse', je krijgt toegang tot de meest bloedstollende attracties die Toverland dit jaar te bieden heeft.

Nieuw dit jaar is de fysieke Fear Pass. Een praktisch en griezelig souvenir om te bewaren, zodat je je huiveringwekkende avonturen nooit zult vergeten. Haal je pas op bij verschillende locaties in Toverland, inclusief de Halloween Shop als je een echte 'scaredevil' wilt tonen.

Maar let op, want de angst slaat snel toe. De Fear Passes zijn gelimiteerd en kunnen in een oogwenk uitverkocht zijn. Dus als je echt elke Haunted Experience wilt beleven, zorg ervoor dat je je ticket op tijd scoort. De Fear Pass is eenvoudig te verkrijgen in de ticketshop van Toverland. Dus of je nu al tickets hebt of dat je hele gezelschap nog moet boeken, zorg ervoor dat je deze kans niet mist. Durf jij het aan? Reserveer dan nu je Halloween Nights-tickets & Fear Pass.

Bron: Toverland Blog

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Bekijk dit product
Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Bekijk dit product
Polles Pannenkoekenboek

Polles Pannenkoekenboek

Bekijk dit product
Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product