Efteling's Blinkende Bling-Bling: Mysterieuze Fata Morgana Pin-Serie Zet Souvenirjagers op Scherp!

02-10-2023

Dames en heren, pin-verzamelaars en Efteling-fanaten, hold your horses! De Efteling heeft de jackpot aan souvenirs weer aangevuld met een nieuwe serie pins die je hart sneller doen kloppen. En niet zomaar een serie, maar een mysterieuze Fata Morgana pin-serie bestaande uit maar liefst zeven verschillende pins. Decor van de dag? De welbekende souvenirwinkels De Bazaar en In den Ouden Marskramer.

Deze blinkende nieuwe bling-bling komt in de vorm van de herkenbare bewoners van de overdekte Efteling-attractie Fata Morgana. Van de vrouw met de waterkan tot de pasja, en van de tijger en zijn temmer tot de buikdanseres, elke pin is een prachtig stukje vakmanschap. Gemaakt van metaal in een antieke gouden kleur, met diepere donkere delen voor dat extra beetje 3D-effect. Je zou bijna geloven dat de figuren zo uit de attractie zijn gestapt.

Maar pas op, er zit een addertje onder het gras. Deze serie is namelijk een mysterie. Je weet nooit welke pin je in handen krijgt, want ze worden uitgegeven in een gesloten verpakking. Spanning en sensatie ten top! Heb je een dubbele? Geen paniek, ruil je dubbele pins met andere verzamelaars en maak je verzameling compleet.

Elke pin kun je op de kop tikken voor een schamele 6 euro. En nee, er is geen maximum aantal per persoon - dus voor de diehard fans onder ons, sla je slag! En voor de slimme Efteling Abonnementhouders is er nog een extraatje: jullie krijgen ook op deze souvenirs 5% korting.

Dus pin-verzamelaars en Efteling-enthousiastelingen, trek je stoute schoenen aan en begeef je naar De Bazaar of In den Ouden Marskramer. Laat het mysterie van de Fata Morgana pin-serie beginnen!

Bron: Efteling Blog

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Bekijk dit product
RAVELEIJN - Raveleijn - Het bloed van de laatste draak

RAVELEIJN - Raveleijn - Het bloed van de laatste draak

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product
Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op  batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product