"Smullen en Sidderen: Toverland's Halloween Nights biedt Gruwelijk Lekkere Griezelpret!"

05-10-2023

Het is weer zover, de Halloween Nights in Toverland staan voor de deur en dit jaar wordt het weer een waar smulparadijs. Niet alleen griezelen, maar ook gruwelijk lekker eten is dit jaar weer het motto. We hebben de meest bijzondere Spooky Specials voor je op een rijtje gezet, houd je servetje maar vast gereed!

Eenmaal binnen in Toverland stap je niet gelijk in een achtbaan, maar wordt je neus direct verleid door de geur van de meest angstaanjagend lekkere snacks. De oranje muffin met sprinkels van het vrolijke take-away restaurant Manaña is een must-try. Of je nu een zoetekauw bent of niet, deze zoete traktatie heeft ongetwijfeld een betoverende werking op je smaakpapillen.

Niet zo'n fan van zoet? Geen probleem, het menu bevat ook hartige culinaire traktaties zoals Fish & Chips in verschillende varianten en een nieuwe Halloween variant van het bier, de Scary Pumpkin IPA. Perfect om de smaakbalans weer op peil te brengen.

Ben je klaar voor de volgende ronde? Bereid je dan voor op de speciale Nightmare Nacho's. Haal adem, want deze krachtige combinatie van jalapeño's, guacamole, crème fraîche en bietenscheuten zal je laten huiveren van genot. En het beste van alles, de barbecuesaus voeg je zelf toe met een injectiespuit!

En wat is Halloween zonder pompoenen? De Pumpkin Farm is een waar spektakel met duizenden pompoenen - een perfecte plek om te genieten van een oranje donut of een lichtgevende suikerspin.

Maar wees gewaarschuwd, zelfs de overdekte werelden van Toverland zijn niet veilig voor de Halloween gekte. De foodcourts hebben hun menu's aangepast met speciale halloweenverrassingen, zoals een ei-burger met een rode of zwarte briochebun en spannende garneringen.

En als de kou je begint te kruipen, kun je altijd opwarmen met een ToverTwister in Halloween-stijl. Deze Spooky Sundae is over de top met chocoladecoating, blauwe sprinkels, een funny face én een Halloween cookie!

Natuurlijk zijn er ook nog tal van andere eetbare verrassingen, zoals eetbare 'muizenkeutels' - niet echt natuurlijk, maar gepofte zwarte rijstkorrels - en Dunkin' Donuts.

Dus of je nu komt voor de adrenaline van de achtbanen of het culinaire avontuur, het belooft weer een griezelig goede Halloween Night te worden in Toverland. Bon appétit!

Bron: Toverland Blog

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Bekijk dit product
Efteling Luville - Miniaturen Toren Rapunzel

Efteling Luville - Miniaturen Toren Rapunzel

Bekijk dit product
Jumbo Premium Collection Puzzel Anton Pieck Efteling - Legpuzzel - 1000 stukjes

Jumbo Premium Collection Puzzel Anton Pieck Efteling - Legpuzzel - 1000 stukjes

Bekijk dit product
Monopoly Efteling - Bordspel

Monopoly Efteling - Bordspel

Bekijk dit product