"Efteling doet Sinterklaas in de Sneeuw: Klaar voor Winterwonderland vol Betovering en Glühwein!"

12-10-2023

Sinterklaas is nog niet eens in het land, maar de Efteling trekt zich daar geen moer van aan. Vanaf 13 november tot en met 28 januari 2024 staat de Efteling weer in het teken van de winter. En sorry hoor, maar dat belooft weer een fantastisch feest te worden. Ze pakken dit jaar uit met levensgrote sneeuwbollen en bijzondere vlinders. Kom maar door met die glühwein!

Het mag dan wel koud zijn buiten, maar de Efteling zorgt voor een warme sfeer. Duizenden lichtjes, potkacheltjes en een betoverende sfeer. En dan hebben we het nog niet eens over de Warme Winter Weide waar je je schaatskunsten kunt vertonen. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

En het wordt nog beter. Dit jaar kun je de Warme Winter Weide betreden door een winterse poort. Wie weet wat er allemaal te beleven valt? Pardoes bij de arrenslee, Fay de Fee en Pinokkio die het laten sneeuwen. Kortom, genoeg te doen.

Maar dat is nog niet alles. Nieuw dit jaar zijn de levensgrote sneeuwbollen en sneeuwbollen op het Ton van de Venplein en in Ruigrijk. Stap erin en laat het sneeuwen! Dat levert pas echt een winters plaatje op.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben de Droomvlucht-elfjes een muziekdoosje meegenomen. Ben je benieuwd wat daar uitkomt? Dan moet je zeker even een kijkje nemen.

Dan hebben we nog de bijzondere lichtgevende vlinders die vorig jaar door Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling, zijn ontworpen in samenwerking met ASML voor lichtfestival GLOW. Delen van dit lichtproject zijn te bewonderen tijdens de Winter Efteling.

En dan is er nog de internationale show in het Carrousel Theater. Meneer en Mevrouw Tijd nemen je mee op een muzikale reis. En dat allemaal terwijl je opwarmt met een winterse warme drank en een overheerlijk kaneelbroodje.

De Efteling heeft verschillende tickets met verschillende prijzen. Voor maximale flexibiliteit tijdens de Winter Efteling kies je voor Ticket Reus. Maar als je op een doordeweekse dag buiten de vakanties kunt komen, kun je ook voor Ticket Fakir kiezen.

En wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Sluit het jaar dan feestelijk af in de Efteling en begin 2024 onvergetelijk! Een verblijf is inclusief toegang tot de Efteling, toegang tot het unieke Oud & Nieuw-feest in de Efteling en een (bezorg)ontbijt.

Dus trek je winterjas aan, zet je muts op en kom naar de Winter Efteling. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Bron: Efteling Blog

Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Bekijk dit product
Raveleijn

Raveleijn

Bekijk dit product
Efteling Miniaturen Luville Kerstdorp - Muziekdoos Assepoester - l11,5xb11,5xh12cm

Efteling Miniaturen Luville Kerstdorp - Muziekdoos Assepoester - l11,5xb11,5xh12cm

Bekijk dit product
Jokie Efteling badboekje, badspeelgoed - baby peuter speelgoed - Bambolino Toys

Jokie Efteling badboekje, badspeelgoed - baby peuter speelgoed - Bambolino Toys

Bekijk dit product