"Efteling brengt magie naar je huiskamer: Dubbele dosis betovering deze herfstvakantie!"

13-10-2023

Hooggeëerde pretparkfanaten, het is weer tijd om op de digitale trein te springen richting de wonderlijke wereld van de Efteling. Deze herfstvakantie belooft de Efteling meer dan alleen een kriebel in je buik van de spannende achtbanen. Pak je popcorn en nestel je voor de buis, want de Efteling brengt zijn magie rechtstreeks naar je huiskamer via hun YouTube-kanaal 'Efteling Theater'.

En wees gerust, het zijn niet zomaar wat oude re-run filmpjes. Nee, de Efteling pakt uit met twee gloednieuwe theaterproducties. Dus zet je schrap voor een dubbele dosis betovering!

Als eerste is er de Efteling-musical 'Jokie en Jet, reizen is een feestje’. Deze vrolijke familiemusical is perfect voor de kleintjes vanaf 2 jaar, maar wees gewaarschuwd, ook de volwassenen zullen het niet droog houden van het lachen. Jokie is jarig en krijgt van Jet een wel heel bijzonder cadeau: een wereldreis in hun luchtballon. Van het hete Italië tot het koude Antarctica, geen land is te ver voor onze avontuurlijke vrienden. Maar zoals altijd bij Jet, zit er een addertje onder het gras. Zullen al haar verrassingen wel passen in de luchtballon? Ga mee op reis en zing uit volle borst mee met de bekende liedjes Hieperdepiep, Jokiedokie en Spelen in de speeltuin.

En als je denkt dat dat alles is, dan heb je het mis. De Efteling presenteert ook de interactieve theatershow 'De Grote Efteling Koekoek Show'. Wees gerust, je leest het goed, interactief! Je krijgt niet elke dag een uitnodiging van de directeur van de Efteling, maar nu wel! Er staat een enorme machine op het podium, vol knoppen en hendels, met een live verbinding naar de Efteling. Altijd al eens de Python willen besturen? Dit is je kans! Je zou wel koekoek zijn als je deze kans aan je voorbij laat gaan.

Dus beste pretparkvrienden, trek je beste pyjama aan, zet de popcorn klaar en geniet van de ongeëvenaarde magie van de Efteling, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Laat de herfstvakantie maar beginnen, de Efteling is er klaar voor. En jij?

Bron: Efteling Blog

Jokie Badfiguren - badspeelgoed - Efteling

Jokie Badfiguren - badspeelgoed - Efteling

Bekijk dit product
Roodkapje

Roodkapje

Bekijk dit product
Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Bekijk dit product
Gouden Boekjes  -   Symbolica

Gouden Boekjes - Symbolica

Bekijk dit product