"Droomvlucht Dazzle: De ultieme Efteling-wintertrui voor 2023 onthuld!"

25-10-2023

Bereid je voor op de ultieme winterervaring met de nieuwe Droomvlucht-wintertrui 2023! Deze trui, beschikbaar voor zowel de kleinste snotapen als de grootste kerels, is een must-have voor elke Droomvlucht-aficionado.

De trui, gedrenkt in verschillende blauwtinten, is een waar breikunstwerk. Hemelburchten uit de geliefde attractie zijn met zorg en precisie in het patroon verwerkt, aangevuld met een sterrenhemel die zowel de voor- als achterkant siert. Maar het feestje begint pas echt wanneer de lichten uitgaan. Dan onthult de trui zijn geheime glow-in-the-dark effect, waarbij bepaalde details oplichten in het donker. Een trui om te dragen tijdens de donkere winterdagen, maar ook perfect als foute kersttrui!

Voor de volwassenen kost deze trui een schamele €35,-, terwijl de mini-me versie voor de koters slechts €25,- kost. De maten variëren van 110/116 voor de kleintjes tot XXL voor de grotere exemplaren onder ons, dus niemand hoeft de boot te missen. Deze 100% acryl truien zijn te koop vanaf de start van de Winter Efteling op 13 november 2023 bij de Warme Winter Weide, het chalet op het Ton van de Venplein en souvenirwinkel Dromerijen (bij Droomvlucht). Rond de kerstvakantie kun je ook terecht bij souvenirwinkel Efteldingen.

Maar wat is een wintertrui zonder een paar bijpassende huissokken om je voeten te verwennen? Deze Droomvlucht-sokken, dik en comfortabel, zijn voorzien van een anti-slip Efteling-logo aan de onderkant. Verkrijgbaar in een one-size-fits-all maat, geschikt voor maat 35 tot en met 42, en gemaakt van 73% acryl en 27% polyester met een 100% polyester binnenkant. Deze sokken zijn ook vanaf 13 november voor €12,50 te koop bij dezelfde verkooppunten als de trui.

Mocht je een trotse Efteling Abonnementhouder zijn, dan kun je op vertoon van je actieve abonnement 5% korting krijgen op zowel de wintertrui als de huissokken. Check je Efteling-account om te zien of je nog tegoed op je pas hebt.

Sinds 2018 heeft de Efteling elk jaar een speciale wintertrui uitgebracht, met Efteling-bewoners in de hoofdrol. Van kabouters tot Langnek, en van Anton Pieck-muisjes tot musicerende eekhoorns. In 2023 is het de beurt aan de populaire attractie Droomvlucht om deze wintertrui te sieren. Zo blijft de Efteling ons verrassen en verwarmen, jaar na jaar.

Bron: Efteling Blog

Efteling - Trollenkoning - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Trollenkoning - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Efteling Sprookjes 3

Efteling Sprookjes 3

Bekijk dit product
De Sprookjessprokkelaar

De Sprookjessprokkelaar

Bekijk dit product
Jumbo Mens Erger Je Niet Efteling Sprookjesboom - Bordspel

Jumbo Mens Erger Je Niet Efteling Sprookjesboom - Bordspel

Bekijk dit product