Pardoes geherprogrammeerd

02-12-2017 11:00

De animatronics van Pardoes in Symbolica zijn geherprogrammeerd. Teksten en bewegingen zijn aangepast, waardoor de rit in de attractie wederom anders aanvoelt.

Na de scene in de kas, zei Pardoes altijd ‘Snel, kom hierheen. Hier is het veilig’. Nu Zegt hij ongeveer hetzelfde, maar met de toevoeging ‘Stuur je de fantasievaarder zelf de goede kant op’. Vanaf dat moment kan je je voertuig zelf draaien, zoals eerder mogelijk was in de koningszaal.

In de laatste scene is de tekst van Pardoes ook een beetje aangepast. Hij zegt nu ‘Dans!’ als hij de fantasievaarders betoverd heeft, om duidelijk te maken dat de draaiende beweging die je karretje maakt een dans moet voorstellen.

In de galerij met foto’s zijn ook aan aantal wijzigingen doorgevoerd. De schilderijen zwaaien je nu uit, en op de achtergrond hoor je alle figuren uit de attractie ‘tot ziens’ zeggen in verschillende talen.

Dit waren niet de enige wijzigingen van de afgelopen tijd. Vorige week schreven we al over extra atrributen en andere bewegingen van de voortuigen. De Efteling neemt de attractie flink op de schop.Volg EftelStats

Huidige wachttijden

Attractie Wachttijd
De Vliegende Hollander50 min.
Baron 189850 min.
PiraƱa50 min.
Halve Maen45 min.
Joris en de Draak45 min.

Toon alle attracties >

Gesloten door storing

Er zijn momenteel geen attracties gesloten door storing.

Toon meer statistieken over storingen >

Gesloten voor onderhoud

Locatie Sinds
thijgendhert01-02-2018
Bob23-06-2018

Toon meer statistieken over onderhoud >

Showtijden

Er zijn vandaag geen shows meer in het park.

Bekijk de eerdere shows van vandaag >

Horeca reserveringen

Er zijn vandaag geen tijden meer te reserveren in het park.

Bekijk de eerdere reserveringen van vandaag >