Kerstknaller: Efteling Magie Strijkt Neer bij Kruidvat!

10-11-2023

Kerst komt vroeg dit jaar, met een vlaag van magie en sprookjesachtige charme die over de Kruidvat-schappen waait. De Efteling, het meest geliefde pretpark van Nederland, heeft de handen ineengeslagen met Kruidvat om een exclusieve reeks souvenirs aan te bieden die je niet wilt missen. Van doeboeken tot miniatuurhuisjes, er is voor ieder wat wils.

Zoek je nog naar het perfecte schoencadeautje? Kijk dan eens naar de setjes kindersokken, verkrijgbaar in twee maten, met je favoriete Efteling-figuren erop. Of misschien zijn de doeboeken, vol spelletjes, kleurplaten, puzzels en stickers, meer iets voor jouw kleine boekenworm.

Voor de artistiekelingen onder ons zijn er schilderen op nummer sets. Elke set bevat drie verschillende Efteling-tekeningen in A4-formaat en natuurlijk tien kleurtjes verf. Een garantie voor urenlang creatief plezier.

Maar dat is nog lang niet alles. Je kunt ook je kerstdorp uitbreiden met de verschillende Efteling-miniatuurhuisjes. Van het huisje van Hans En Grietje tot de Trollenkoning, de keuze is reuze. Alle huisjes zijn sfeervol verlicht met LED-verlichting, behalve het huisje van Holle Bolle Gijs.

En wat is kerst zonder een prachtig versierde boom? Met de Efteling-hangers, variërend van de Fakir tot het Droomvlucht-elfje, wordt jouw kerstboom zonder twijfel het middelpunt van de aandacht.

Als kers op de taart biedt Kruidvat ook korting op Efteling-tickets. Met twee soorten tickets, inclusief of exclusief de kerstvakantie, kun je tot €10,- besparen op een dag vol magie en avontuur.

Deze Efteling-souvenirs zijn vanaf maandag 13 november verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat in Nederland en België en bijna alle cadeautjes zijn ook online te bestellen via kruidvat.nl en kruidvat.be. Dus waar wacht je nog op? Zet ze op je verlanglijstje en maak van deze feestdagen een sprookje om nooit te vergeten.

Bron: Efteling Blog

Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Sprookjesboom: De Film

Sprookjesboom: De Film

Bekijk dit product
Zijn we d'r al?

Zijn we d'r al?

Bekijk dit product
Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Bekijk dit product