"Winterse Magie Ontwaakt: Efteling Opent Poorten naar Betoverend Winter Wonderland!"

13-11-2023

Knisperende kachels, flonkerende lichtjes en een winterse metamorfose van de sprookjesachtige wereld. De Efteling, het meest iconische pretpark van Nederland, is omgetoverd tot een winter wonderland, waarbij zelfs de meest vertrouwde attracties een winters tintje hebben gekregen. Pardoes en Pardijn, de geliefde mascottes van het park, hebben hun wintergarderobe aangetrokken en begroeten de bezoekers in stijl.

Het winterparadijs is vanaf vandaag open en blijft dat tot 4 februari 2024. De openingstijden kunnen variëren, maar het park is minstens van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Tijdens de weekenden en de kerstvakantie kunnen bezoekers nog langer genieten van de winterpret, met verlengde openingstijden van 10.00 tot 20.00 uur, tussen 23 december 2023 en 7 januari 2024.

Maar wat is een bezoek aan de Winter Efteling zonder een ritje op de schaatsen? De Warme Winter Weide is de uitgelezen plek voor winterse gezelligheid en plezier. Naast de mogelijkheid om een rondje te schaatsen, kunnen bezoekers zich ook opwarmen bij de Vreugdevuren, een foto maken met Pardoes of Pardijn bij de arrenslee en genieten van live entertainment.

Nieuw dit jaar zijn de gigantische snowglobes, die te vinden zijn op het Ton van de Venplein en in Ruigrijk. Stap erin, laat het sneeuwen en schiet het perfecte winterse kiekje. Daarnaast zijn er lichtgevende vlinders te bewonderen op het Hartenhof, een prachtig gezicht in het donker.

Het entertainment is ook van topniveau. Van de elfjes uit Droomvlucht tot de Efteling Muzikanten die hun instrumenten en het publiek bespelen, er is voor iedereen wat wils. En laten we de culinaire hoogstandjes niet vergeten. Van warme Chocomel met hazelnoot tot winterse wafels met kersen en slagroom, de Efteling weet hoe ze hun bezoekers moeten verwennen.

Kortom, de Winter Efteling is een betoverende ervaring voor jong en oud. Dus trek je warmste winterjas aan, zet je muts op en stap in de magische wereld van de Efteling. Winter wonderland is officieel geopend!

Bron: Efteling Blog

Wasgij Mystery Efteling Wereld Vol Wonderen 1000 stukjes - Legpuzzel

Wasgij Mystery Efteling Wereld Vol Wonderen 1000 stukjes - Legpuzzel

Bekijk dit product
Sprookjesboek van De Efteling

Sprookjesboek van De Efteling

Bekijk dit product
Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Bekijk dit product
Polles Pannenkoekenboek

Polles Pannenkoekenboek

Bekijk dit product