Winterse Wervelstorm: Efteling stookt de Quiz-ketel op!

13-11-2023

Knal je winter in met een knetterende quiz van de Efteling! 13 november 2023 markeert de start van de 25ste editie van de Winter Efteling, en dat gaan we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zet je muts op, trek je handschoenen aan en maak je klaar om je kennis over dit sprookjesachtige rijk te testen.

Speciaal voor de lezers van de Efteling-nieuwsbrief - of je nu een doorgewinterde abonnee bent of net je voetjes hebt gezet in deze magische wereld - hebben we een quiz op touw gezet. Wie uit de Efteling herken jij? Zijn jouw ogen scherp genoeg om Roodkapje te spotten tussen de dwarrelende sneeuwvlokken? Of herken jij de Lange Jan zelfs als hij ingepakt is in een sjaal?

Doe mee, en wie weet sleur jij wel 4 tickets in de wacht voor dit wonderlijke winterwonderland.

Maar let op: hier is geen ruimte voor mietjes. Deze quiz is niet voor de faint-hearted. Dit is voor de echte Efteling-junkies, de fanatiekelingen die hun hart hebben verloren aan de Draak Lichtgeraakt en de Vliegende Hollander.

Ben je klaar voor de uitdaging? Maak je klaar om jezelf te bewijzen.

Klik op de link hieronder om mee te doen. En vergeet niet de actievoorwaarden te lezen. Want ja, we weten hoe jullie zijn. Altijd op zoek naar een gaatje in het systeem. Maar wees gewaarschuwd, bij de Efteling zijn we op alles voorbereid.

Dus haal diep adem, scherp je zintuigen en duik in de wondere wereld van de Winter Efteling. Succes, en moge de beste winnen!

Klik hier om deel te nemen aan de Efteling Winterquiz! Lees de actievoorwaarden hier.

Bron: Efteling Blog

Efteling Kerstdorp Langnek

Efteling Kerstdorp Langnek

Bekijk dit product
Joris en de draak- Een Efteling gouden boekje 13

Joris en de draak- Een Efteling gouden boekje 13

Bekijk dit product
Roodkapje

Roodkapje

Bekijk dit product
Polles Taartenboek

Polles Taartenboek

Bekijk dit product