"Efteling Knalt Zomer 2024 Open: Adrenaline, Avontuur en Avondtickets!"

27-03-2024

Bereid je voor op het spannendste seizoen van het jaar! De Efteling heeft haar openingstijden en tarieven tot en met 1 september 2024 bekendgemaakt. Als jij jouw adrenaline-kick al aan het plannen bent, dan is dit het moment om die dik omcirkeld in je agenda te zetten.

Het voorjaar en de zomer zijn de perfecte momenten om maximaal te genieten van alles wat de Efteling te bieden heeft. Van het verkoelende groen van het Sprookjesbos tot de wervelwind aan sensaties in de vele achtbanen. En vergeet niet de bloemen in volle bloei, de gratis shows en natuurlijk de familie-attracties die voor iedereen leuk zijn.

De kaartjes en prijzen zijn nu beschikbaar voor alle dagen tot en met 1 september 2024. Na die datum kun je later nog plannen maken. En voor de abonnementhouders en gasten die blijven slapen, geen reserveringen nodig. Gewoon opdagen en genieten!

De Efteling heeft verschillende openingstijden gedurende het jaar. Wil je geen seconde missen van de magie? Check dan van tevoren de openingstijden online. En een insider-tip: ga doordeweeks als je niet vastzit aan de schoolvakanties. Het is dan vaak rustiger én je krijgt een voordeliger ticket.

Vanaf vrijdag 28 juni is de Efteling elke dag minimaal tot 21.00 uur open en op de meeste dagen zelfs tot 22.00 uur. Er valt elke dag iets te beleven, met talloze Efteling-figuren die rondlopen, een zomerstrand op de Speelweide, feest op het Max & Moritzplein en de Droomvlucht-elfjes die vrolijk rondschommelen. En natuurlijk zijn er volop zomerse hapjes en drankjes!

Overweeg ook de avondtickets in de zomer. De Efteling is dan misschien wel op haar mooist. Van vrijdag 28 juni tot en met zondag 1 september kun je elke avond genieten van de attracties, shows en sprookjes. Wandel richting de romantische zonsondergang en ervaar de attracties eens in het donker. Binnenkort zijn de voordelige avondtickets weer verkrijgbaar voor maar € 30,-, geldig vanaf 17.00 uur tot sluitingstijd.

Als één dag Efteling voor jou niet genoeg is, overweeg dan om te overnachten in een van de bijzondere Efteling-hotels of vakantieparken. Er is nu nog genoeg beschikbaar, maar wacht niet te lang! Je kunt kiezen voor één, twee of meer nachten, op loopafstand van de Efteling. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de Efteling tijdens je hele verblijf en kinderen tot en met 3 jaar oud zijn gratis. Bekijk de mogelijkheden en boek je sprookjesachtige verblijf nu!

Bron: Efteling Blog

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Bekijk dit product
Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos puzzel - 1000 stukjes

Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos puzzel - 1000 stukjes

Bekijk dit product
Het Efteling Familiekookboek

Het Efteling Familiekookboek

Bekijk dit product
Efteling Droomvlucht En Andere Sprookjes Uit De Efteling

Efteling Droomvlucht En Andere Sprookjes Uit De Efteling

Bekijk dit product