"Winter Efteling Trakteert: Smulparadijs vol Magische Winterse Lekkernijen!"

03-01-2024

Groot nieuws uit de magische wereld van de Winter Efteling, waar de jubileumeditie van het evenement de bezoekers weer trakteert op een reeks verrukkelijke winterse lekkernijen. Van vertrouwde smaken tot nieuwe specials, er is voor iedere fijnproever iets om de vingers bij af te likken!

De winterse wafelspecialiteit, een verrukkelijke wafel met warme kersen, slagroom en een royale strooi van poedersuiker, is op verschillende plekken in het park te vinden. En voor de liefhebbers van stoofperen is er ook een heerlijke variant beschikbaar bij horecalocatie Den Suykerbuyk.

En dan hebben we nog het worstenbrood van Keilekker! Deze authentieke Brabantse worstenbroodjes, rijk gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant en smaakvol gekruid, worden vers bereid en verkocht op de Warme Winter Weide. Ook voor de vegetariërs onder ons is er een smakelijke variant beschikbaar.

In het Speelbos Nest vind je de horecalocatie 't Verwende Nest waar de wel heel bijzondere broodsnack de Kurkentrekker te koop is. Deze winter is er naast de standaardvariant en de drie specials ook de variant Bitterkoekjes mijngoud te krijgen.

Natuurlijk is de Winter Efteling niet compleet zonder de winterspin, een fonkelende glitter suikerspin op een magisch stokje. Deze is enkel en alleen verkrijgbaar tijdens de Winter Efteling bij de Kombuys, 't Suyker Huys en de Flierefluiter.

Het park biedt meer dan alleen zoete lekkernijen. Zo kun je genieten van een heerlijk warm kaneelbroodje op verschillende locaties in het park. Ook kun je jezelf opwarmen met een échte winterse soep; erwtensoep, verkrijgbaar op verschillende plekken in het park.

Voor de liefhebbers van loaded fries zijn er deze Winter Efteling maar liefst drie verschillende varianten beschikbaar. Of wat dacht je van de winterse variant van het broodje Unox, 'Chili Cheese' met veganistische kaassaus?

En laten we vooral de winterse drankjes niet vergeten. Naast de speciale glühwein, is er ook een warme Chocomel hazelnoot en een koffiespecialiteit met Schrobbelèr. Voor de non-alcoholische drinkers is er een winterse mocktail beschikbaar, de Coke Cinnamon, welke ook omgetoverd kan worden tot een cocktail.

Kortom, de Winter Efteling weet hoe ze de harten van hun bezoekers moeten verwarmen met hun heerlijke winterse lekkernijen.

Bron: Efteling Blog

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Bekijk dit product
Jokie Efteling badboekje, badspeelgoed - baby peuter speelgoed - Bambolino Toys

Jokie Efteling badboekje, badspeelgoed - baby peuter speelgoed - Bambolino Toys

Bekijk dit product
Luville Efteling Miniatuur Huis van Holle Bolle Gijs

Luville Efteling Miniatuur Huis van Holle Bolle Gijs

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product