Familie Vos verovert Efteling: Spookachtige avonturen en pretparkpret gegarandeerd!

22-01-2024

Buckle up, pretpark liefhebbers en filmfanaten, want de sprankelende familie Vos is terug in een nieuw en groots avontuur! De film, getiteld ‘De Legende van Familie Vos’, is klaar om de bioscopen in Nederland en Vlaanderen te veroveren vanaf 7 februari. Maar als je niet kunt wachten, hebben we goed nieuws voor je: de trailer is nu al beschikbaar!

Het vervolg op ‘De Expeditie van Familie Vos’ speelt zich af in ons geliefde Efteling, en biedt een cocktail van spanning, humor en nostalgie, perfect voor een gezellig filmuitje met het hele gezin. Met een speelduur van 85 minuten zorgt de film voor een flinke dosis pretparkplezier.

We zien de terugkeer van vertrouwde gezichten zoals Teun, gespeeld door de getalenteerde Levi Otto, tante Ada door de onvergelijkbare Raymonde de Kuyper, oom Rikkert door de charismatische Frederik Brom en beveiliger Cor door de grappige Edo Brunner. Toegevoegde sterren zoals Buddy Vedder, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Clara Cleymans zorgen voor een nieuwe draai aan het verhaal.

In ‘De Legende van Familie Vos’ krijgt Teun, die in de Efteling werkt, de taak om Jamie, de dochter van de parkdirecteur Indra, te begeleiden. Maar de dingen nemen een mysterieuze wending als beveiliger Cor 's nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard. Parkdirecteur Indra wil niks horen van spookverhalen, maar Teun en Jamie zijn ervan overtuigd dat er iets vreemds aan de hand is.

Ze stuiten op een oud sprookjesboek van Teun's opa, dat een Vuurman beschrijft die verdacht veel lijkt op het spook in de Efteling. Vastbesloten om het mysterie te ontrafelen, gaan ze samen met de beroemde spokenjager en YouTube-ster Ronny Ruygh en Teun's tante Ada op onderzoek uit. Wat ze ontdekken, is een nachtelijk spektakel in het verlaten park. Maar is het een echt spook, of is er iets anders aan de hand?

Dus pak je popcorn en zet je schrap voor een betoverende rit, want ‘De Legende van Familie Vos’ belooft een avontuur te worden om nooit te vergeten!

Bron: Efteling Blog

De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product
Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product
EFTELING KERSTBAL GLAS JET BOER SKIËR

EFTELING KERSTBAL GLAS JET BOER SKIËR

Bekijk dit product
Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Bekijk dit product