Efteling ontketent magische vakantiepret: van wilde ritjes tot sprookjesbosavonturen!

26-01-2024

Nog geen idee wat te doen tijdens de aankomende vakantieperiodes? Carnavals-, voorjaars- of krokusvakantie in zicht? Stop met zoeken! De Efteling rolt de rode loper uit voor de meest magische dag van je leven.

Vanaf zaterdag 10 februari tot en met 25 januari, opent de Efteling haar deuren van 10.00 uur 's morgens tot 18.00 uur 's avonds. Hier wachten je spannende achtbanen, betoverende familie-attracties en overdonderende parkshows. En laten we het sprookjesbos niet vergeten, waar je fantasie tot leven komt.

Zin in een bezoekje? De ticketprijs tijdens deze vakantieperiodes is €44,-. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis binnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Maar pas op! Vergeet niet om een reservering te maken voor jouw gewenste bezoekdag, ook als je je tickets hebt bemachtigd via Albert Heijn, AirMiles of andere partners.

Voor degenen die echt willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur, biedt de Efteling overnachtingsmogelijkheden in één van hun hotels of vakantieparken. Hier kan je genieten van de rustgevende natuur rondom de duin-, heide- en boshutten van Vakantiepark Efteling Loonsche Land, of overnachten op een steenworp afstand van het park in het Efteling Hotel. Boek nu en ontvang tot 25% last minute korting!

Maar welke attracties zijn geopend? Elke ochtend, een uur voor openingstijd, kan je een verwachting zien van welke attracties open of gesloten zijn, en welke attracties mogelijk later opengaan (vanwege weersomstandigheden). Kijk ook op de pagina over attracties in onderhoud voor meer informatie. Voor alle actuele informatie over restaurants, shows en attracties op je bezoekdag, download je de gratis Efteling-app.

Tijdens de voorjaarsvakantie is er volop entertainment in het park. Ontmoet Efteling-bewoners, ga op avontuur met Jokie en Jet, of luister naar de verhalen van de Sprookjesbosbewoners.

Let op, hoewel het zuiden van Nederland carnaval viert van zondag 11 tot en met dinsdag 13 februari, wordt er in de Efteling geen carnaval gevierd. Wil je verkleed naar de Efteling komen? Zorg er dan voor dat jouw outfit geen verwarring of associatie oproept met entertainment in het park of Efteling-medewerkers. Kinderen mogen overigens wél verkleed naar de Efteling.

Als kers op de taart, laat je verrassen door de fantastische familieshow CARO vol humor, muziek en acrobatiek. Deze show is al meer dan 500 voorstellingen een groot succes. Tip: in de carnavalsvakantie is de voorstelling vaker te zien. Bekijk de speellijst voor de data en tijden. Je kunt CARO ook bezoeken zonder een bezoek aan het park.

Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en neem een duik in de magische wereld van de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Thea Gouverneur - Borduurpakket met telpatroon - 2042A - Voorgesorteerde DMC Garens - Efteling - Aida - 61 cm x 70 cm - DIY Kit

Thea Gouverneur - Borduurpakket met telpatroon - 2042A - Voorgesorteerde DMC Garens - Efteling - Aida - 61 cm x 70 cm - DIY Kit

Bekijk dit product
LuVille Efteling Miniatuur Pardijn - L6 x B6 x H16 cm

LuVille Efteling Miniatuur Pardijn - L6 x B6 x H16 cm

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product
Polles Pannenkoekenboek

Polles Pannenkoekenboek

Bekijk dit product