Valentijn Verbluffend: Geef een Sprookjesachtige Dag in de Efteling!

06-02-2024

Valentijnsdag in aantocht en nog steeds geen idee wat je moet geven aan je geliefde? Stop met piekeren! Wij hebben de perfecte oplossing voor je. Vergeet die cliché bloemen en chocolaatjes, en ga voor een onvergetelijke ervaring in de Efteling! Voor zowel de prille verliefden als de getrouwde koppels, de Efteling garandeert een dag vol romantiek en avontuur.

En wie zegt dat een dagje uit niet genoeg is? Maak er een compleet weekend van. Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag, midden in de voorjaarsvakantie in regio Zuid. De Efteling is open van 10.00 tot 18.00 uur. Scoor je tickets online en maak gebruik van de last minute korting tot 25% op sprookjesachtige overnachtingen.

Word wakker in de Efteling, dát is pas romantisch! Trakteer je geliefde op een overnachting in één van de unieke accommodaties van het park. En wat is nou een beter cadeau dan een Efteling Cadeaukaart? Deze kan opgewaardeerd worden voor elk bedrag tussen de €5,- en €150,- en is verkrijgbaar in de Efteling, bij diverse winkels zoals Albert Heijn en Primera, en online.

Eenmaal in het park, ontdek je de meest romantische plekjes. Slenter hand in hand door het Sprookjesbos, geniet van een rustige boottocht door de prachtige natuur of zweef ouderwets in een zweefmolen op het Anton Pieckplein.

En de innerlijke mens? Die wordt ook niet vergeten. Van een hartenpannenkoek in Polles Keuken tot een koninklijk diner in het Efteling Hotel, er is voor elk wat wils.

Last but not least, vergeet de betoverende Efteling-theatershow CARO niet. Vol van muziek, dans én acrobatiek, je reist mee met de hoofdpersonen door de tijd en beleeft alle vrolijke en ontroerende momenten in hun leven. Er zijn nog tickets beschikbaar voor de shows op 13 en 15 februari.

Kortom, dit jaar is Valentijnsdag in de Efteling de ultieme verrassing voor je geliefde. Een ervaring om nooit te vergeten!

Bron: Efteling Blog

Sprookjesboek van De Efteling

Sprookjesboek van De Efteling

Bekijk dit product
Raveleijn

Raveleijn

Bekijk dit product
Efteling Oberon met elfjes

Efteling Oberon met elfjes

Bekijk dit product
Efteling - Sprookjesboom - l9,5xb7,5xh10cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboom - l9,5xb7,5xh10cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product