Titel: "Magische Première Familiefilm 'De Legende van Familie Vos': Win jouw eigen Sprookjesavontuur!"

07-02-2024

Knalfeestje bij de première van 'De Legende van Familie Vos'!

Vandaag, 7 februari, werd de bioscoop getransformeerd in een sprookjeswereld met de release van de nieuwe familiefilm 'De Legende van Familie Vos'. De eerste reacties zijn binnen, en jongens, wat een feest! En het beste deel? Jij kunt ook feesten, want we hebben bioscoop- en Efteling-tickets om weg te geven.

Op 3 februari ging in Amsterdam de rode loper uit voor de première van deze betoverende film. Maar liefst 85 minuten lang werden de aanwezigen ondergedompeld in een groots en spannend avontuur dat zich afspeelt in de magische wereld van de Efteling. De film draait om Teun, een medewerker van de Efteling, die de opdracht krijgt om Jamie, de dochter van parkdirecteur Indra, rond te leiden.

Nu kun jij ook deel uitmaken van dit sprookje! Scroll naar beneden en doe mee aan onze prijsvraag om kans te maken op 4 bioscooptickets én 4 Efteling-tickets!

De eerste reacties van de film zijn lovend. Levi Otto, die Teun speelt in de film, zegt: "Bijzonder om mezelf voor het eerst zo terug te zien, maar het was absoluut nog beter dan dat ik had verwacht. Heel leuk om de film te zien." Ook muziekduo Mylene en Rosanne Waalewijn zijn enthousiast: "Het was echt een hele leuke film. En ook heel spannend. Wij kunnen zeker aanraden om er naartoe te gaan!"

Zanger Niels Schlimback, sales representative Renee Gunning en Sanne Assink, beter bekend als juf Sanne op TikTok, delen deze mening en prijzen de film voor zijn spannende, grappige en avontuurlijke elementen.

Dus, wat wacht je nog op? Doe mee met onze prijsvraag en wie weet zit jij binnenkort in de bioscoop te genieten van 'De Legende van Familie Vos' en daarna in de Efteling zelf! Vul snel je gegevens in en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van deze sprookjesachtige prijzen.

Bron: Efteling Blog

Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product
Raveleijn

Raveleijn

Bekijk dit product
Meer sprookjes van de Efteling

Meer sprookjes van de Efteling

Bekijk dit product
Polles Taartenboek

Polles Taartenboek

Bekijk dit product