Efteling Extravaganza: Betovering Tot Laat in de Avond tijdens Meivakantie!

04-04-2024

Het is weer die tijd van het jaar, mensen! De Efteling, het magische koninkrijk van sprookjes en avontuur, gooit de deuren wagenwijd open voor een extra lange meivakantie. Van 19 april tot 12 mei kun je maar liefst tot 19.00 uur genieten van alles wat dit betoverende park te bieden heeft. En op Hemelvaart en de dag erna gaan ze zelfs tot 20.00 uur door. Zie het al voor je? De zon die langzaam ondergaat terwijl je nog een laatste ritje maakt in je favoriete attractie.

Maar er is meer! De Efteling heeft de wintermaanden niet stilgezeten. Na een fikse onderhoudsbeurt zijn De Vliegende Hollander en Raveleijn weer geopend, en Joris en de Draak volgen eind april. In het Sprookjesbos kun je het vernieuwde sprookje van Doornroosje bewonderen, en ook De kleine Zeemeermin en het Paddenstoelendorp zijn in ere hersteld. En laten we het Anton Pieckplein niet vergeten, waar je nu kunt genieten van de kleine Zweefmolen en een tijdelijke expositie over Anton Pieck.

En natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht. In restaurant Kashba, gelegen in de Wereld van Sindbad, kun je je tegoed doen aan het assortiment van La Place met een oriëntaalse twist. Dat wordt smullen!

Tijdens de meivakantie is er in de Efteling ook een extra dosis entertainment. Maak een praatje met Bakker Krümel en Frau Schmetterling op het Max & Moritzplein of ontmoet de dappere ridder Joris en zijn draak. En vergeet niet te luisteren naar de betoverende verhalen van de Sprookjessprokkelaar.

Ook de jongste bezoekers worden niet vergeten. In het kleinste theatertje van de Efteling vertellen poppenkastspeler August en zijn aapje Aagje over hun avonturen op het Anton Pieckplein. In het Openluchttheater is Geitje Benjamin een beetje verdrietig. Waarom? Dat is een groot geheim. Na afloop van de show kun je met de Sprookjesbosbewoners op de foto.

Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en kom naar de Efteling voor een onvergetelijke meivakantie. En mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen, overnacht dan in een van de sprookjesachtige accommodaties. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het park. Dat is nog eens een deal!

En als kers op de taart is er de spectaculaire familieshow CARO. Deze 70 minuten durende show vol humor, muziek en acrobatiek is een feest voor de hele familie. En het mooiste van alles? Je kunt CARO ook bezoeken zonder een bezoek aan het park. Dus waar wacht je nog op? Het avontuur wacht op je in de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Bekijk dit product
Meer sprookjes van de Efteling

Meer sprookjes van de Efteling

Bekijk dit product
Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos puzzel - 1000 stukjes

Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos puzzel - 1000 stukjes

Bekijk dit product
Efteling - Huis van Sneeuwwitje - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Huis van Sneeuwwitje - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product