"Raveleijn: Harnassen Aan, Zwaarden Hoog, De Avontuurlijke Parkshow Krijgt Een Betoverende Upgrade!"

05-04-2024

Kom op, zeg! Wie heeft de parkshow Raveleijn niet gemist? Trek je harnas aan, haal je zwaard uit het vet en zet je helm op. Vanaf zaterdag 6 april is de adembenemende show weer te zien. En weet je wat? Het wordt nog beter.

Vergeet je dagelijkse sores en duik in de betoverende wereld van Raveleijn. Daar leert Gravin Halina de vijf ruiters met een flinke dosis bravoure hoe ze de magische stad moeten beschermen tegen boosaardig gespuis. De show, die ongeveer zo lang duurt als een aflevering van je favoriete Netflix-serie, is meerdere keren per dag te zien. Check de Efteling-app voor de exacte tijden. Handig, toch?

Maar, beste mensen, na deze show zit je niet meteen in de auto naar huis. Nee, er is meer. Veel meer. In restaurant Het Wapen van Raveleijn kun je een overwinningsfeestje vieren. En hoe! Een heldendiner voor de hele familie, alsof je in het hart van de actie zit. Het programma, dat zo'n drie uur duurt, begint met de parkshow, vanaf een speciaal gedeelte van de tribune.

Nadat de ruiters de stad hebben bevrijd van de kwaadaardige krachten, word je verwelkomd in het restaurant voor een koningsmaal. En voor de kleine helden onder ons is er iets extra speciaals. Zij mogen met Ruiter Thomas en bannelingenmeisje Samira mee naar een geheime plek om de kneepjes van het ruitervak te leren.

Als de Ruiterschool is afgelopen, wordt het hoofdgerecht opgediend. Je kunt kiezen uit vis, vlees of vega(n). Als de jonge helden hun proeve van bekwaamheid hebben doorstaan, worden ze benoemd tot ruiter. Ze krijgen zelfs een speciaal cadeau om te bewijzen dat ze bij de Orde van Raven horen. Om deze bijzondere avond af te sluiten, wordt er een heerlijk nagerecht geserveerd en zingt iedereen uit volle borst het Ruiterlied.

Dus, waar wacht je nog op? Reserveer een tafeltje en beleef het zelf. Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Bron: Efteling Blog

Efteling – Miniature Huis van Hans en Grietje  - l11xw8xh9cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Miniature Huis van Hans en Grietje - l11xw8xh9cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Efteling - Langnek animatie inclusief adapter - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Langnek animatie inclusief adapter - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Identity Games Monopoly Efteling - Bordspel - Nederlandstalig

Identity Games Monopoly Efteling - Bordspel - Nederlandstalig

Bekijk dit product
Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Bekijk dit product