"Efteling Pakt Uit: Glanzende Nieuwe Abonnementen voor Elke Sprookjesfan!"

15-04-2024

Het sprookjesland van de Efteling is klaar om haar trouwe fans te trakteren op drie glanzende nieuwe abonnementen: Classic, Plus en Premium. Geen zorgen, stelletje sprookjesliefhebbers, dit is geen truc van de boze heks of een list van de wolf. Dit is de Efteling die naar jullie luistert!

Na een grondig onderzoek in 2023 (nee, geen heksenjacht), bleek dat de meeste abonnementhouders dik tevreden waren. Maar, zoals het gaat in het leven, er is altijd ruimte voor verbetering. Dus, de Efteling heeft haar magische krachten gebundeld en is aan de slag gegaan om de boel op te schudden.

Vanaf 11 juni zijn er drie fonkelnieuwe abonnementen beschikbaar. Met het Classic Efteling-abonnement krijg je 290 dagen per jaar toegang tot het park, zelfs tijdens een aantal vakanties. Perfect voor diegenen die willen genieten van het betoverende sprookjesbos zonder zich zorgen te maken over de drukte.

Voor de echte die-hards is er het Efteling-abonnement Plus, geldig voor maar liefst 340 dagen. Ja, je leest het goed, 340 dagen! En als je een onverzadigbare Efteling-fan bent, dan is het Premium-abonnement precies wat je nodig hebt. Met dit abonnement kun je elke dag van het jaar het park onbeperkt bezoeken. Maar wees snel, dit abonnement is beperkt verkrijgbaar!

Er is ook een wijziging in de leeftijdscategorieën. Vanaf 11 juni 2024 zullen er geen 65+ abonnementen meer zijn. Geen paniek, degenen die al een 65+ abonnement hebben, kunnen nog steeds genieten van hun korting totdat hun minimale looptijd is bereikt. En bezoekers met een beperking krijgen korting op alle nieuwe abonnementen.

Maar wat betekent dit voor de huidige abonnementhouders? Geen zorgen, je abonnement blijft gewoon doorlopen totdat de minimale looptijd is bereikt of wanneer het jaarabonnement vanzelf afloopt.

Dus, tover je Efteling-liefde om in een van deze nieuwe abonnementen en laat het avontuur beginnen! En mocht je nog vragen hebben, kijk dan op efteling.com/abonnementen of vraag het aan de digitale assistent Pennenveer. Hij staat klaar om je te helpen.

Bron: Efteling Blog

Efteling Pim Pam Pet Family

Efteling Pim Pam Pet Family

Bekijk dit product
En ze leven nog lang en gelukkig

En ze leven nog lang en gelukkig

Bekijk dit product
Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product
Raveleijn

Raveleijn

Bekijk dit product