HelloFresh en Efteling serveren sprookjesachtige smaakexplosie: Win een magische overnachting terwijl je kookt!

06-05-2024

Een culinaire achtbaanrit door de Efteling, zonder je keuken te verlaten? Dat kan! HelloFresh gaat in juni een stapje verder dan alleen maar gezonde maaltijdboxen leveren. Vier weken lang worden abonnees getrakteerd op recepten die zijn geïnspireerd op de betoverende attracties en sprookjes van de Efteling. Een unieke samenwerking die je smaakpapillen laat dansen van plezier.

Elke week komen er twee nieuwe gerechten op het menu, die een knipoog geven naar de bekende attracties Fata Morgana, Carnaval Festival, Droomvlucht en de sprookjes uit het Sprookjesbos. Terwijl je de recepten bereidt, kun je luisteren naar een speciaal samengestelde playlist vol wonderlijke melodieën. Koken wordt zo een magische beleving voor het hele gezin.

Maar er is meer! Voor de kleine koks in de dop heeft HelloFresh een verrassing. Elke week vind je in de box een nieuw cadeau, van een keukenschort tot een pollepel. Zo kunnen de kleintjes op speelse wijze hun kookvaardigheden ontwikkelen en sparen ze tegelijkertijd een complete Efteling-keukenset bij elkaar.

En alsof dat nog niet genoeg is, maak je met elk Efteling-recept dat je kookt kans op een sprookjesachtige overnachting voor het hele gezin in één van de bijzondere hotels en vakantieparken nabij het attractiepark. Een overnachting die, je raadt het al, inclusief onbeperkte toegang tot de Efteling is.

Deze actie van HelloFresh is een perfect voorbeeld van hoe bedrijven op innovatieve wijze hun diensten kunnen uitbreiden en hun klanten op een verrassende manier kunnen belonen. Het is een culinaire trip down memory lane voor de ouders en een spannend avontuur voor de kleintjes. Een sprookje op je bord, hoe cool is dat?

Bron: Efteling Blog

Sprookjes Van De Efteling

Sprookjes Van De Efteling

Bekijk dit product
Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op  batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Het Efteling Familiekookboek

Het Efteling Familiekookboek

Bekijk dit product
Efteling - Kasteel van Doornroosje battery operated - l9xb9xh11cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Kasteel van Doornroosje battery operated - l9xb9xh11cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product