WIN een Piraña Wildwaterspel en beleef de Efteling vanuit je woonkamer!

16-05-2023

Hey jongens en meisjes, het is bijna zomer! En wat is er nou leuker dan de voorpret van een zomerse dag in de Efteling? Juist ja, het Piraña Wildwaterspel. Dit spel neemt je mee op avontuur langs watervallen, draaikolken en rotsen. En dat allemaal vanuit je eigen woonkamer.

Het spel is geschikt voor 2 tot en met 6 spelers van 5 jaar en ouder en heeft een speelduur van circa 30 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is de wildwaterrivier trotseren en op zoek gaan naar het diepste geheim van de Piraña-tempel. Maar pas op, want de waterspuwende Inca-goden maken het je niet makkelijk.

En het beste nieuws van allemaal? De Efteling geeft er maar liefst drie weg! Dus doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op één van deze te gekke spellen. Het enige wat je hoeft te doen is ons te vertellen in welk jaar de wildwaterbaan Piraña in de Efteling opende. Is het in 1981, 1982 of 1983?

Vul snel het formulier in en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van het Piraña Wildwaterspel. En als je dan toch bezig bent, check dan ook even de andere Efteling-spellen en puzzels die in samenwerking met Koninklijke Jumbo zijn uitgebracht. Zo heb je altijd een stukje Efteling in huis.

Veel succes met de prijsvraag en wie weet tot snel in de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Efteling Raveleijn

Efteling Raveleijn

Bekijk dit product
Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op  batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Efteling Luville Miniaturen Kasteel van doornroosje

Efteling Luville Miniaturen Kasteel van doornroosje

Bekijk dit product
Raveleijn - De bende van de Witte Veer

Raveleijn - De bende van de Witte Veer

Bekijk dit product