Zomerse Magie in de Efteling: Betoverende Attracties en Zwoele Avonden tot Laat Open!

26-06-2024

Zet je zonnebril maar op, smeer je in met factor 30 en maak je klaar voor een magische zomerdag in de Efteling! Van vrijdag 28 juni tot en met zondag 1 september is het park tot laat in de avond open. Dat betekent extra lang genieten van alle betoverende attracties, zomerse horecaspecials en extra entertainment.

Een extra dosis pixie dust wacht op je bij de Elfentroon op het Ton van de Venplein. Wandel door het koele, schaduwrijke Sprookjesbos, laat je haren wapperen in de talrijke achtbanen en bereid je voor op een nat pak in de vernieuwde Piraña.

De Efteling zorgt voor een zomers sprookje van 10.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds. Een hele dag en avond om je onder te dompelen in een wereld vol sprookjes, spannende achtbanen, adembenemende familie-attracties en spectaculaire parkshows.

Koel af in de wildwaterbaan Piraña, compleet met gloednieuwe waterspuwers, of stap aan boord van het spookschip De Vliegende Hollander. Voor de kleine avonturiers is er de waterspeeltuin Archipel. Of laat je rustig dobberen op het water in de Gondoletta.

Een zomerse avond in de Efteling is een sprookje op zich. Wandel door het park terwijl de zon ondergaat en beleef de attracties in een heel ander licht. Met het voordelige avondticket van € 30,- kun je de Efteling vanaf 17.00 uur tot sluitingstijd bezoeken.

Laat je verleiden door de nieuwe verfrissende horecaspecials. Proef van verschillende (frozen) mocktails, slushies, nieuwe ijshoorns, freakshakes en verse wafels met fruit. Voor de hartige trek zijn er naanbroodjes met saté of een portie loaded nacho's op het Zomerstrand.

Extra entertainment zorgt de hele zomer voor nog meer (muzikaal) plezier tijdens je dag in de Efteling. Zo treedt Python Pietje op met The Steelcrew, en zorgen de beachboys van The Red Noses Boogie Boys voor echte zomervibes.

In het Openluchttheater in het Sprookjesbos treedt de meest bekende bewoner van het Sprookjesbos solo op in de show ‘Avond met Wolf’. En natuurlijk kun je deze zomer ook weer met de elfjes uit Droomvlucht plaatsnemen op de Elfentroon op het Ton van de Venplein.

Wil je langer genieten van al deze magie? Boek dan een overnachting, lang weekend of midweek in één van de sfeervolle vakantiewoningen of sprookjesachtige hotelkamers. Zo hoef je niets te missen van alle attracties, indrukwekkende shows en zomerse lekkernijen.

Kortom, deze zomer belooft een sprookjesachtig avontuur te worden in de Efteling!

Bron: Efteling Blog

LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

LuVille Efteling Miniatuur Huis van Hans en Grietje - L11 x B9 x H9 cm

Bekijk dit product
Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op  batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Luville Efteling Miniatuur Kasteel van Sneeuwwitje - L26 x B11,5 x H21,5 cm

Luville Efteling Miniatuur Kasteel van Sneeuwwitje - L26 x B11,5 x H21,5 cm

Bekijk dit product
Sprookjesboek van De Efteling

Sprookjesboek van De Efteling

Bekijk dit product