"Selfie-spot Piraña maakt plaats voor souvenirwinkel Cascada: Natte broeken en piranha-prullaria in overvloed!"

29-06-2024

Nog een klapper van een verandering in de Piraña, het fotopunt is niet meer! Mocht je nog een selfie willen maken op de plek waar je net je broek hebt natgemaakt, dan heb je pech. De Efteling heeft besloten om deze plek te verbouwen tot een souvenirwinkel. En niet zomaar eentje, maar eentje met de naam Cascada. Spaans voor waterval, hoe treffend!

De winkel is een ware schatkist van Piraña-memorabilia. Je kunt er van alles vinden, van handdoeken en petjes tot sleutelhangers en t-shirts met het Piraña-logo. Maar het is niet alleen maar commercieel, er is ook een waterval te zien in de winkel. En binnenkort komt er een fontein bij waar een piranha balanceert op de waterstraal. Als dat geen attractie op zich is!

En het wordt nog beter. Ter ere van de opening van deze spetterende winkel is er een speciale pin te koop. Voor maar €7,50 krijg je een unieke Piraña-pin met een bewegend bootje. Hoe cool is dat?

Maar het stopt hier niet. Naast de fysieke souvenirs kun je ook je rit over de wildwaterrivier opnieuw beleven met een geanimeerde foto. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe Digi-Fotopas die je kunt kopen in de winkel.

De winkel is niet alleen een plek voor de shop-a-holics onder ons, maar ook een plek waar gasten met een beperking even kunnen wachten. Kortom, een welkome aanvulling op de Piraña-attractie.

Dus, de volgende keer dat je in de Efteling bent en je gaat een rondje maken op de wildwaterrivier, vergeet dan niet om even een kijkje te nemen in Cascada. Je zou er zomaar een unieke Piraña-pin of een ander leuk souvenir kunnen scoren!

Bron: Efteling Blog

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Bekijk dit product
Polles Pannenkoekenboek

Polles Pannenkoekenboek

Bekijk dit product
Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op  batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Efteling - Cadeaubon - 75 euro

Efteling - Cadeaubon - 75 euro

Bekijk dit product