Efteling brengt zomerse vibes met Zomerstrand en Python-podium!

17-05-2023

ZOMERSTRAND EN PYTHON-PODIUM IN DE EFTELING

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de Efteling weer helemaal klaar is voor de zomermaanden. Van juli tot en met augustus is er van alles te beleven op vijf pleinen in het pretpark. Maar dit jaar zijn er twee nieuwe hoogtepunten die je niet mag missen: het Zomerstrand en het Python-podium.

Het Zomerstrand is te vinden op de Speelweide en is het allereerste strand van de Efteling. Hier kun je genieten van het ultieme zomergevoel met immense speelobjecten, zomerpret met Jokie & Jet, bijpassende horeca, zomerse souvenirs én zomerse muziek. Kinderen kunnen zich uitleven op het enorme springkussen in de vorm van een sombrero of bij het immense zandkasteel. Op het Zomerstrand zijn ook Jokie & Jet van de partij met een gloednieuwe parkshow en de Mariachi Band zorgt voor zomerse muziek!

Maar dat is nog niet alles, want naast het Zomerstrand is er ook een Python-podium te vinden in Ruigrijk. Hier kom je alles te weten over snelheid, G-krachten, de attracties én muziek van Ruigrijk. Zet je veiligheidsbril op en zet je schrap voor de ruigste experimenten! Doe mee met verschillende tests en gil het hardst. Wie weet hoor jij jezelf terug in de Ruigrijk-remix.

Maar er is meer te beleven op de andere pleinen. Op het Ton van de Ven Plein, waar de wereld van Droomvlucht tot leven komt, kun je schommelen met elfjes in de kleurrijke bloementuin. Kinderen kunnen zich verkleden en laten schminken om zelf een écht elfje te worden. Op het Max & Moritz Plein kun je genieten van een gezellig dorpsfeest met kwajongens die rondjes sjezen in hun vliegmachien. Bij de chalets op het plein zijn verschillende spellen te spelen en Anderbergse heerlijkheden verkrijgbaar. En op het Fata Morgana Plein sta je deze zomer oog in oog met de reusachtige Djinn. Misschien lukt het je wel om de 6 meter hoge gigant een hand te geven en samen op de foto te gaan.

De Efteling is in juli en augustus extra lang geopend, zowel doordeweeks als in het weekend veelal tot 22.00 uur. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Wil je samen nóg langer genieten? Boek dan een overnachting, lang weekend of midweek in één van de sfeervolle vakantiewoningen of sprookjesachtige hotelkamers. Toegang tot de Efteling is inbegrepen van aankomstdag tot en met de vertrekdag en kinderen tot en met 3 jaar oud mogen gratis mee. Zo hoef je deze zomer niets te missen van de vele attracties, indrukwekkende shows, entertainment en lekkernijen.

Kortom, deze zomer moet je naar de Efteling voor het ultieme zomergevoel en de nieuwe hoogtepunten: het Zomerstrand en het Python-podium. Mis het niet!

Bron: Efteling Blog

Jan van Haasteren Junior Max & Moritz Efteling 360 stukjes - Kinderpuzzel

Jan van Haasteren Junior Max & Moritz Efteling 360 stukjes - Kinderpuzzel

Bekijk dit product
LuVille Efteling Miniatuur Langnek - L30,5 x B22 x H34,5 cm

LuVille Efteling Miniatuur Langnek - L30,5 x B22 x H34,5 cm

Bekijk dit product
De Sprookjessprokkelaar vertelt...

De Sprookjessprokkelaar vertelt...

Bekijk dit product
Polles Pannenkoekenboek

Polles Pannenkoekenboek

Bekijk dit product