Mis het niet: Vier Oud & Nieuw in de Efteling met Sprookjesachtig Vuurwerk!

17-09-2024

De ticketverkoop voor het magische Oud & Nieuw feest in de Efteling is begonnen! Wil jij op een sprookjesachtige manier het nieuwe jaar inluiden? Wacht dan niet langer en bemachtig snel je kaartjes voor dit onvergetelijke evenement.

Een Unieke Oudejaarsavond in de Efteling

Stel je voor: je viert oudejaarsavond samen met familie en vrienden in een park vol twinkelende lichtjes en winterse attracties. Bovendien geniet je van hartverwarmend entertainment en een spectaculair vuurwerk. Klinkt als een droom, toch? Start 2025 op een manier die je niet snel zult vergeten, en vier Oud & Nieuw in de Efteling. Wil je het feest compleet maken? Dan zijn er ook verblijfsaccommodaties beschikbaar voor een ontspannen start van het nieuwe jaar.

Vuurwerkshow bij Aquanura en Gondoletta

De Efteling pakt uit met een prachtige vuurwerkshow. Deze is te bewonderen bij zowel de Aquanura-vijver als de Gondoletta-vijver. Mis dit spektakel niet!

Tickets en Prijzen

Tickets zijn nu verkrijgbaar voor € 56,- per stuk. Dit is inclusief gratis parkeren, een glas bubbels, een oliebol en toegang tot alle geopende attracties van 19.00 tot 01.00 uur. En laten we het vuurwerk niet vergeten! Voor degenen die in de Efteling verblijven, is de toegang tot het feest uiteraard inbegrepen.

Korting voor Abonnementhouders

Ben je een abonnementhouder van de Efteling? Dan ontvang je 25% korting op je ticket en betaal je slechts € 42,-. Ook deze tickets zijn inclusief gratis parkeren, bubbels, een oliebol en toegang tot de attracties.

Een Avond vol Entertainment

Op 31 december kun je van 19.00 tot 01.00 uur genieten van alle winterse gezelligheid in het park. Er is speciaal muzikaal entertainment en in het donker zijn de attracties nog spannender! Geniet van de nieuwe Aquanura-show onder de sterren en bewonder het sprookjesachtig verlichte park vanuit de Pagode. Uiteraard is er een gezamenlijk aftelmoment en om 00.00 uur een grote vuurwerkshow op twee locaties in de Efteling.

Blijf Slapen in de Efteling

Na het feest is het heerlijk om binnen enkele minuten naar je hotelkamer of vakantiewoning te wandelen en lekker je bed in te duiken. De volgende dag ben je weer welkom in de Efteling! Een overnachting met aankomst op 31 december is inclusief toegang tot het Oud & Nieuw feest, ontbijt én onbeperkt toegang tot de Winter Efteling tijdens je verblijf. Er zijn zelfs nog enkele 12-persoons accommodaties beschikbaar. Wil je samen met jouw vrienden of familie het nieuwe jaar inluiden? Wacht dan niet te lang met boeken!

Wil je meer weten over het programma of tickets bestellen? Bezoek dan de Oud & Nieuw pagina van de Efteling. Maak je klaar voor een magische jaarwisseling!

Bron: Efteling Blog

Efteling doeboek

Efteling doeboek

Bekijk dit product
Efteling - Trollenkoning - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Trollenkoning - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Sprookjesboom: De Film

Sprookjesboom: De Film

Bekijk dit product
Efteling - Huis van de Zeven geitjes - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Huis van de Zeven geitjes - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product