Mis het niet: Herfstig avontuur in de Efteling met nieuwe attracties!

11-10-2024

De herfstvakantie staat voor de deur en de Efteling heeft weer iets nieuws in petto! Vanaf 31 oktober opent de nieuwste attractie, Danse Macabre, in het griezelige Huyverwoud. Maar dat is niet alles; er is ook een nieuwe wachter te ontmoeten bij het kasteel van Doornroosje. Dat maakt de herfstvakantie in de Efteling nog aantrekkelijker.

Herfstkleuren in het Sprookjesbos

De Efteling is op zijn mooist in de herfst. Het Sprookjesbos biedt een magische wandeling tussen de sprookjesfiguren, omgeven door de mooiste herfstkleuren. Of je nu van het uitzicht geniet vanuit de Pagode of de adrenaline opzoekt in de snelle achtbanen, de herfstvakantie is dé tijd om het park te bezoeken.

Openingstijden en tickets

In oktober is de Efteling in het weekend geopend van 10.00 tot 20.00 uur, en van 21 oktober tot en met 3 november zelfs dagelijks. Entreetickets zijn online te koop voor € 47,-. Vergeet niet om ook je parkeerticket online te regelen en te reserveren voor je bezoek. Zelfs de populaire Albert Heijn tickets zijn geldig tijdens de herfstvakantie.

Verleng je verblijf

Waarom niet langer genieten van al dit moois? Boek een overnachting in een van de hotels of vakantieparken direct naast de Efteling. Of je nu kiest voor een luxe themasuite of een boomhut in de natuur, je hebt altijd onbeperkt toegang tot het park en kinderen tot en met 3 jaar verblijven gratis. Zoek en boek je verblijf.

Entertainment voor jong en oud

Tijdens de herfstvakantie is er extra entertainment voor iedereen. Pardoes de Tovernar verwelkomt je bij de ingang en er zijn diverse shows en ontmoetingen met Efteling-bewoners. Mis vooral de verhalen en liedjes van Otto en Virginie Charlatan niet, vlakbij de nieuwe attractie Danse Macabre. Check de gratis Efteling-app voor alle tijden en locaties.

Smullen en genieten

Een dagje Efteling is niet compleet zonder iets lekkers. Van abdijbrood tot vers gebakken poffertjes, de keuze is reuze. Wil je zeker zijn van een plekje in een van de restaurants? Reserveer dan vooraf online. Bekijk alle eetgelegenheden.

Geen Halloween, wel griezelen

Hoewel de Efteling geen Halloween viert, zijn er genoeg spannende attracties voor wie een beetje durft. De nieuwe Danse Macabre belooft een griezelige ervaring te worden, en dat zonder enge verkleedpartijen. Durf jij het aan?

Regen? Geen probleem!

Regenachtig weer houdt je niet tegen in de Efteling. Met vele overdekte attracties zoals Droomvlucht, Fata Morgana en de indoor-achtbaan Vogel Rok, is er altijd wat te beleven. Zelfs bij slecht weer is een bezoek aan de Efteling een feest.

Spectaculaire show CARO

De familieshow CARO speelt ook tijdens de herfstvakantie in het Efteling Theater. Een show vol muziek, dans en acrobatiek die je niet wilt missen. Meer informatie en tickets.

Kortom, de Efteling is deze herfst de plek om te zijn. Met nieuwe attracties, prachtig herfstdecor en volop entertainment is er voor ieder wat wils. Mis het niet!

Bron: Efteling Blog

Jan van Haasteren Junior Max & Moritz Efteling 360 stukjes - Kinderpuzzel

Jan van Haasteren Junior Max & Moritz Efteling 360 stukjes - Kinderpuzzel

Bekijk dit product
EFTELING KERSTBAL GLAS JOKIE

EFTELING KERSTBAL GLAS JOKIE

Bekijk dit product
De Sprookjessprokkelaar

De Sprookjessprokkelaar

Bekijk dit product
Meer sprookjes van de Efteling

Meer sprookjes van de Efteling

Bekijk dit product