Win het Tour de France-shirt van Team Jumbo-Visma ontworpen door de Efteling - doe mee aan onze winactie!

02-06-2023

Yo yo yo, beste fietsfanaten! Luister, luister, want wij hebben een waanzinnige winactie voor jullie in petto. Je maakt namelijk kans op het Tour de France-shirt van Team Jumbo-Visma! Ja, je leest het goed. Dit shirt is niet zomaar een shirt, maar een ontwerp van de Efteling en gedragen door de vorige Tour de France-winnaars.

Het shirt staat vol met een sterrenhemel vol dromen en als je dit shirt draagt tijdens de grootste race van het jaar, dan wakker je wereldwijd iedere droom aan. Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan de winactie en maak nu kans op de officiële replica van het Team Jumbo-Visma 2023 shirt.

En we hebben nog meer goed nieuws. We geven namelijk niet één, niet twee, maar drie shirts weg! Dat betekent dat je nog meer kans hebt om dit bijzondere shirt te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is de vraag te beantwoorden welke Efteling-attractie een inspiratiebron vormde voor het ontwerp van het shirt. Easy toch?

Oh en vergeet niet om je kledingmaat door te geven, anders krijg je misschien een shirt dat niet past. Dat zou zonde zijn. Dus waar wacht je nog op? Vul snel het formulier in en maak kans op dit unieke shirt. Wie weet fiets jij straks in hetzelfde shirt als de Tour de France-winnaar.

En natuurlijk willen we nog even benadrukken dat we jouw gegevens alleen gebruiken voor deze winactie en dat we je niet gaan spammen met onzin. Jouw privacy is belangrijk voor ons. Dus wees gerust en vul dat formulier in. Veel succes!

Bron: Efteling Blog

De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product
Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op  batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Efteling Kerstdorp - Met Muziek - Paddenstoel

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product