Laatste kans: Lever je volle Efteling-spaarkaarten van Albert Heijn in voor de hoogste korting!

05-06-2023

Heb jij nog volle Efteling-spaarkaarten van Albert Heijn liggen? Dan is dit je laatste kans om deze in te leveren voor de hoogste korting op de Efteling. Tot en met zondag 11 juni 2023 kun je jouw volle spaarkaarten nog inleveren voor diverse kortingen.

Hoe werkt het? Bij elke €5,- aan boodschappen ontving je één zegel. Met vier zegels is je spaarkaart al vol en kun je hem inleveren voor diverse kortingen. Met een volle spaarkaart krijg je tot €12,50 korting op een Efteling-ticket ter waarde van €42,- (laagseizoen ticket) óf €48,- (flexibel ticket). Let op: volle spaarkaarten kun je nog inleveren tot en met aanstaande zondag 11 juni 2023. Naast je Efteling-ticket heb je ook een reservering voor je bezoekdag nodig.

Hoe verzilver je een volle spaarkaart? Een volle papieren spaarkaart is te verzilveren bij de gewone kassa en zelfscankassa in één van de Albert Heijn winkels. Volle digitale spaarkaarten kun je verzilveren in de winkel of in de AH-app. Je kiest het soort ticket, het aantal en vervolgens worden de volle spaarkaarten gescand voor de korting. De bon die je krijgt, is het entreeticket voor de Efteling. Er kan maximaal 1 volle Efteling-spaarkaart ingeleverd worden per Efteling-ticket.

Maar er is meer! Spaar digitaal met de AH-app voor korting op overnachtingen in één van de vakantieparken van de Efteling. Elke volle spaarkaart vertegenwoordigt een waarde van €12,50, je spaart voor maximaal €87,50 korting. Per accommodatietype, verblijfsduur en aantal personen kan een verschillend aantal volle spaarkaarten ingeleverd worden. Let op, de overnachtingen zijn exclusief ontbijt en toegang tot de Efteling.

Je kunt ook digitaal sparen voor €12,50 korting op eten en drinken. Lever één volle spaarkaart in en ontvang €12,50 korting op een Efteling-tegoed van €112,50. Bij het inleveren van een volle spaarkaart betaal je €100,-. Het tegoed kan tot en met 18 juni 2025 in de Efteling gebruikt worden voor eten, drinken en souvenirs.

Via de Efteling-app heb je je Albert Heijn tickets altijd bij de hand! Sla je tickets op in de Efteling-app door deze te scannen. Laat op de dag van je bezoek de QR-code in de Efteling-app scannen bij de Hoofdentree. Zorg dat je je bezoek aan de Wereld vol Wonderen vooraf reserveert. Nu kan je sprookjesachtige dag écht beginnen!

En gebruik je jouw Albert Heijn korting voor een bezoek aan de Efteling in juli of augustus? Dan kun je extra genieten van de ruime openingstijden en het extra entertainment. Vier de zomer met de Efteling-bewoners op een van de vijf vrolijke pleinen.

Dus, waar wacht je nog op? Lever je volle spaarkaarten in en geniet van een magische dag in de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Efteling - Sprookjesboom - l9,5xb7,5xh10cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboom - l9,5xb7,5xh10cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Sprookjesboom: De Film

Sprookjesboom: De Film

Bekijk dit product
En ze leven nog lang en gelukkig

En ze leven nog lang en gelukkig

Bekijk dit product
Luville Efteling Miniatuur Huis van Holle Bolle Gijs

Luville Efteling Miniatuur Huis van Holle Bolle Gijs

Bekijk dit product