Efteling lanceert duurzame 'Geometric' souvenirlijn: van shoppers tot sweaters, van pennen tot paraplu's!

09-05-2023

De Efteling heeft weer een nieuwe lijn van souvenirs gelanceerd genaamd ‘Geometric’. Vanaf begin mei zijn de nieuwe souvenirs verkrijgbaar in de souvenirwinkels Efteldingen, In den Ouden Marskramer en Jokies wereld. Van shoppers tot sweaters en van pennen tot paraplu’s, er is voor ieder wat wils!

Maar dat is nog niet alles, want de Efteling is ook bezig met duurzamere keuzes. De t-shirts, sweater en hoody zijn bijvoorbeeld gemaakt van katoen met een duurzaam BCI-keurmerk. Daarnaast zijn de nieuwe paraplu en shopper gemaakt van gerecyclede PET-flessen (rPET). Zo kun je dus niet alleen genieten van de Efteling, maar ook nog eens bijdragen aan een duurzamere wereld.

Er zijn verschillende designs beschikbaar in de souvenirlijn ‘Geometric’. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de blauwe sweater met een afbeelding van de Pagode (€ 40,-) in de maten XXS tot en met XXL. Of kies voor het A5-notitieboekje met bijpassende pennen (€ 6,- per stuk en € 3,- per stuk). Er zijn ook mokken van keramiek (€ 10,- per stuk) in drie verschillende designs en een set van drie pins (€ 12,50).

Voor de echte fans zijn er ook t-shirts verkrijgbaar in groen met een afbeelding van Pardoes en in blauw met de Pagode (€ 20,-). De groene hoody met afbeelding van Pardoes (€ 40,-) is verkrijgbaar in de maten XXS tot en met XXL. En natuurlijk mag de klassieke sleutelhanger (€ 6,-) niet ontbreken in de souvenircollectie.

Heb jij een Efteling Abonnement? Dan krijg je als abonnementhouder 5% korting op alle souvenirs. En als je nog Efteling-tegoed hebt, kun je dit natuurlijk ook gebruiken. Dus kom snel naar de souvenirwinkels en ontdek de nieuwe geometrische souvenirlijn van de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Het Efteling gouden boek

Het Efteling gouden boek

Bekijk dit product
Efteling Luville Miniaturen Kasteel van doornroosje

Efteling Luville Miniaturen Kasteel van doornroosje

Bekijk dit product
Polles Pannenkoekenboek

Polles Pannenkoekenboek

Bekijk dit product
Efteling Raveleijn

Efteling Raveleijn

Bekijk dit product