Baron 1898: Adrenalinekick Nu Te Herbeleven met Schrikbarende Attractievideo!

16-08-2023

Houd je vast, thrillseekers en adrenalinejunkies! Vanaf nu kun je jouw duizelingwekkende rit in de beruchte dive coaster Baron 1898 compleet herbeleven met een gloednieuwe attractievideo. Dit is niet zomaar een rit, dit is een val in de diepte, een duik in het onbekende, een confrontatie met de Witte Wieven die jouw afdaling in de mijn proberen te saboteren.

Met een snelheid van bijna 90 kilometer per uur stort je 37,5 meter omlaag, waarbij je hart in je keel zit en de adrenaline door je aderen jaagt. En nu kun je dat allemaal opnieuw beleven - in levende kleuren en met een angstaanjagende helderheid.

Maar hoe werkt dat dan, vraag je je af? Simpel. Open de Efteling-app, selecteer het fotopunt Baron 1898 en voer het nummer in dat op de schermen staat bij jouw foto. Na aanschaf van de Digi-Fotopas krijg je niet alleen de attractiefoto, maar ook de attractievideo van jouw eigen rit in Baron 1898! Die kun je downloaden en direct via social media delen met je vrienden.

Het brein achter dit fantastische idee is Efteling-vlogger Bart Baan. In 2019 kwam hij met het idee om attractievideo's te maken en nu is het eindelijk werkelijkheid geworden. In zijn eigen video legt hij uit hoe het idee ontstaan is en hoe het in uitvoering is gekomen.

Dus wat wacht je nog op? Stap in, klik je gordel vast en maak je klaar voor de rit van je leven. En vergeet niet om de video te delen - als je durft!

Bron: Efteling Blog

Sneeuwwitje

Sneeuwwitje

Bekijk dit product
Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op  batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling – Anton Pieck carrousel werkt op batterijen - h25,5xd23cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Efteling Raveleijn

Efteling Raveleijn

Bekijk dit product
Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product