"Race tegen de Klok: Laatste Kans om je AH Efteling Tickets te Gebruiken!"

08-09-2023

Hé jij daar, ja jij, met je Albert Heijn tickets die je als een ekster hebt verzameld tijdens je dagelijkse boodschappenrondje. Heb je ze al ergens veilig opgeborgen of slingeren ze nog rond in de rommella van je keuken? Nou, zorg ervoor dat je ze voor 12 november gebruikt, want daarna zijn ze net zo nutteloos als een koekje in de regen!

Van 13 februari tot en met 5 maart 2023 kon je bij onze grootgrutter Albert Heijn zegels sparen voor tickets naar het sprookjesachtige Efteling. We hopen dat je niet onder een steen hebt geleefd en je deze kans niet hebt gemist.

Nu het goede nieuws: die tickets zijn dus nog geldig tot en met 12 november! Dus, trek je stoute schoenen aan, stap in de auto en ga naar dat pretpark voordat die tickets verlopen. Maar wacht even, voordat je als een kip zonder kop vertrekt, vergeet niet te reserveren. Ja, je hebt het goed gehoord, we leven in een tijd waarin spontaniteit is vervangen door reserveringen. Dus zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert, want vooral in de weekenden en de herfstvakantie is de Efteling populairder dan de nieuwste iPhone.

En welk ticket heb je dan in handen? Ben je een slimme spaarder geweest en heb je gekozen voor een flexibel ticket van €35,50, die je op elke dag kunt gebruiken? Of ben je gegaan voor een laagseizoen ticket van €29,50, die alleen geldig is op bepaalde dagen in september, oktober en november? Maakt niet uit, zolang je maar weet wanneer je het kunt gebruiken.

Wil je het park bezoeken op een rustige dag? Probeer dan een doordeweekse dag buiten de vakanties. Dan kun je het gevoel hebben dat je de Efteling voor jezelf hebt, zonder het geduw en getrek van andere bezoekers.

En nu nog een tip voor de verstrooiden onder ons. Heb je de neiging om je tickets kwijt te raken? Koppel ze dan eenvoudig aan de Efteling-app. Ja, de technologie staat voor niets. Zo kun je je tickets niet meer kwijt raken en hoef je niet in paniek te raken bij de entree.

Dus, waar wacht je nog op? Ga die Efteling bezoeken en maak gebruik van die tickets. En oh ja, vergeet niet te genieten!

Bron: Efteling Blog

Jan van Haasteren -Puzzel - Efteling Fata Morgana - 5000 stukjes

Jan van Haasteren -Puzzel - Efteling Fata Morgana - 5000 stukjes

Bekijk dit product
Jan van Haasteren Junior Max & Moritz Efteling 360 stukjes - Kinderpuzzel

Jan van Haasteren Junior Max & Moritz Efteling 360 stukjes - Kinderpuzzel

Bekijk dit product
Raveleijn

Raveleijn

Bekijk dit product
Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product