"Efteling Hotel Knalt met Betoverende Droomvlucht Suite: Oud Sprookje Verdrongen!"

07-11-2023

BAM! Daar is 'ie dan, de nieuwe Droomvlucht Suite in het Efteling Hotel. Deze nieuwe parel in het koninkrijk van de fantasie zet de oude Hans Christian Andersen Suite volledig in de schaduw. Vanaf 22 december kun je jezelf helemaal verliezen in deze betoverende wereld van elfjes, bosgeesten en ademende kastelen.

Deze nieuwe themasuite, met een oppervlakte van maar liefst 53 m2, is werkelijk een lust voor het oog. Het is niet zomaar een hotelkamer, nee, het is een sprookjesachtig paradijs. Het romantische hemelbed, versierd met afbeeldingen van Koning Oberon en zijn elfjes, is een droom op zich. De muren? Een kleurrijk bloementafereel dat je direct in een dromerige stemming brengt. En de ramen? Houd ze goed in de gaten, want wie weet spot je wel een elfje!

De suite is uitgerust met kelk-vormige lampen die de kamer sfeervol verlichten en een roze ovalen bank voor de nodige ontspanning. Heb je veel bagage? Geen zorgen, er is een royale kledingkast voor al je spullen. En ja, er is ook een tv voor de ontspannende momenten.

Voor de kleine dromers is er een speciaal slaapgedeelte in de toren van het Efteling Hotel. Een stapelbed onder een houten plafond met bloemen en een extra verborgen slaapplaats. De kers op de taart is de prachtige pauw-fauteuil, die doet denken aan een echte elfentroon!

De badkamer is ook opgeknapt en voorzien van een inloopdouche en een bad. En om het geheel af te maken, kun je jezelf verwennen met de fijne badjassen en de shampoo, bodywash en handzeep uit de Efteling-collectie van The Gift Label.

Maar er is meer! De Koningssuite krijgt ook een upgrade en een nieuwe naam. Hier kun je jezelf straks de koning te rijk voelen met gloednieuwe matrassen, een ruimere badkamer en een comfortabele zithoek. Ook hier wordt de vloer vernieuwd, worden nieuwe lampen en armaturen geplaatst en krijgen alle stoffen een opfrisbeurt. De koningstronen met geluid krijgen ook een opknapbeurt, dus je bent in goed gezelschap.

Dus, wat let je nog? Reserveer nu en droom vanaf 22 december met je ogen open in de Droomvlucht Suite of de Koninklijke Suite van het Efteling Hotel.

Bron: Efteling Blog

Sprookjesboom: De Film

Sprookjesboom: De Film

Bekijk dit product
Efteling - Sprookjesbos - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesbos - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos puzzel - 1000 stukjes

Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos puzzel - 1000 stukjes

Bekijk dit product
Efteling miniaturen Luville - Pardoes

Efteling miniaturen Luville - Pardoes

Bekijk dit product