Summer Feelings: Toverland betovert bezoekers met verfrissende cocktails en mocktails

05-07-2023

Toverland trapt het zomerseizoen af met het evenement Summer Feelings. En bij een zomerse sfeer hoort natuurlijk een verfrissende cocktail of mocktail. In Port Laguna kun je genieten van maar liefst 18 verschillende smaken. Dus of je nu wel of geen 18 bent, er zit altijd iets lekkers voor je tussen.

Summer Feelings is het perfecte moment om te genieten van de zon en een heerlijke cocktail of mocktail. Neem plaats in een comfortabele ligstoel, ontspan en geniet van de ondergaande zon. Toverland sluit tijdens het zomerseizoen om 21:00 uur, maar Port Laguna blijft nog een uurtje langer open. Dus je kunt samen met je vrienden nog even lekker napraten en proosten tot 22:00 uur. En het beste van alles? De mocktails kosten slechts €6,- en de cocktails zijn verkrijgbaar voor €10,-.

Tijdens Summer Feelings kun je genieten van een ruime keuze aan cocktails en mocktails. Van de Raspberry River met Marv Vodka Raspberry, ginger beer, limoensap en frambozenpuree, tot de Gin Flood met Drumshanbo Gin, tonic en sinaasappel. Voor de niet-alcoholische varianten kun je kiezen voor de Fruity River met GinSin Pink, ginger beer, limoensap en raspberry puree, of de Gin Waterfall met Lyre's Gin 0,0%, tonic en sinaasappel. Er is voor ieder wat wils.

Maar dat is nog niet alles. Toverland heeft ook stoere cocktails die je zeker moet proeven. Wat dacht je van de Dark & Stormy met Little Brother Rum Dark, ginger beer, limoensap en Angostura Bitter, of de Shady & Stormy met Ronsin Rum 0,0%, ginger beer en limoensap. En voor de rum-liefhebbers is er ook nog de Cuba Libre met Saint James White Rum, Coca Cola en limoensap. Voor de frisse smaak kun je kiezen voor de Limoncello Splash met Murphy's Limoncello di Maastricht, Prosecco, bubbelwater en gedroogde limoen, of de Fine Wine met St Raphael Rouge, Bitter Lemon en limoensap.

En laten we de favoriete zomersmaak niet vergeten: kokosnoot. Kies voor de klassieke Pina Colada met Little Brother Cocos Rum, room, ananassap en kokossiroop, of ga voor de Coconut Nada met Ronsin Rum 0,0%, room, ananassap en kokossiroop. Voor een verfrissende mocktail kun je kiezen voor de Sunset Spritz met Lyre's Italian Spritz 0,0%, tonic en sinaasappelsap. En voor degenen die echt willen feesten is er de Party on the beach met Marv Vodka, perziklikeur, cranberrysap en sinaasappelsap, of de Relax on the beach mocktail met perziksiroop, cranberrysap en sinaasappelsap.

En tot slot, de kleurrijkste cocktails van allemaal. Geniet van de Blue Laguna met Marv Vodka, Blue Curacao, ananassap en Sprite, of ga voor de Sunny Laguna mocktail met Blue Curacaosiroop, sinaasappelsap, limoensap en Sprite. En voor de liefhebbers van passievrucht is er de Passion Martini met Marv Vodka Vanilla, passievruchtenpuree, vanillesiroop en passievruchtensiroop, of de Passion Mango mocktail met mangosap, passievruchtenpuree, vanillesiroop en passievruchtensiroop.

En natuurlijk kan een lekker biertje niet ontbreken. Toverland heeft haar eigen Magical Beer, een blond biertje met subtiele honingtonen en een vleugje magie. Het bier is verkrijgbaar bij take-away Solaris. En om het feest compleet te maken, kun je ook genieten van verschillende borrelhapjes en een borrelplank.

Dus kom naar Toverland en laat je betoveren door de heerlijke cocktails en mocktails tijdens Summer Feelings. Het wordt de lekkerste zomer ooit in Toverland!

Bron: Toverland Blog

Efteling - Sprookjesbos - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesbos - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Sprookjes Van De Efteling

Sprookjes Van De Efteling

Bekijk dit product
Joris en de draak- Een Efteling gouden boekje 13

Joris en de draak- Een Efteling gouden boekje 13

Bekijk dit product
Efteling miniaturen Luville - Pardoes

Efteling miniaturen Luville - Pardoes

Bekijk dit product