Cijfers van de Winter Efteling

01-02-2017 10:52

Gisteren was de laatste dag van de Winter Efteling. Het is dus tijd voor een terugblik op deze periode van 79 dagen. We hebben wat berekeningen losgelaten op onze database, en dit zijn de resultaten!

Storingen

Tijdens de Winter Efteling hebben er 178 storingen plaatsgevonden, verspreid over 20 attracties. In totaal stonden deze attracties hier 580 uur stil door. De attractie met de meeste storingen was de Python. Deze achtbaan stond 220 uur stil. Op plaats twee en drie staan Baron 1898 en de Bob. Deze ondervonden 27 storingen. De eerste niet-achtbaan in de lijst met storingen, is de Oude Tuffer, met 15 storingen en 490 minuten downtime.

Onderhoud

Qua onderhoud zijn er geen onverwachte dingen gebeurd. De Vliegende Hollander en Pirana zijn de gehele periode gesloten geweest. Python onderging 3 korte onderhoudsbeurten. Polka Marina was 1 dag gesloten.

Horeca

De restaurants hebben gezamenlijk 11.616 uur gedraaid. Je kon voor 418 tijden reserveren. Het Wapen van Raveleijn was veruit het populairst, met 211 reserveringen voor 27 december 2017. De rest van de uitschieters zijn ook allemaal aan dit restaurant toe te schrijven.

Shows

In totaal waren er 2.426 shows in de Winter Efteling. Raveleijn was in het begin van deze periode wel elke dag geopend, maar sinds begin januari is deze show tijdelijk gestopt. Opvallend is dat Raveleijn elke dag het best bezocht werd tijdens de laatste show. Bij de eerste show van de dag was gemiddeld de helft van de tribune leeg.

Shops

Alle winkels in het park waren gezamenlijk 5.718 uur open. De shop die gemiddeld de meeste uren heeft gedraaid is Efteldingen.

Tags: Python, Baron 1898, De Oude Tufferbaan, De Vliegende Hollander, PiraƱa, Het Wapen van Raveleijn, Raveleijn, Efteldingen

SintSint

Volg EftelStats

Huidige wachttijden

Attractie Wachttijd
Stoomcarrousel10 min.
Stoomtrein10 min.
Monsieur Cannibale10 min.
Nest!0 min.
Virtuele Droomvlucht0 min.

Toon alle attracties >

Gesloten door storing

Er zijn momenteel geen attracties gesloten door storing.

Toon meer statistieken over storingen >

Gesloten voor onderhoud

Locatie Sinds
pandadroom04-11-2019

Toon meer statistieken over onderhoud >

Showtijden

Er zijn vandaag geen shows meer in het park.

Bekijk de eerdere shows van vandaag >

Horeca reserveringen

Er zijn vandaag geen tijden meer te reserveren in het park.

Bekijk de eerdere reserveringen van vandaag >