"RTL en Efteling Toveren Betovering op de Buis: Hollands Sprookje komt tot Leven!"

04-12-2023

Het is een echt Hollands sprookje dat tot leven komt. RTL en Videoland slaan de handen ineen met de Efteling voor een betoverende samenwerking. De magie van de Efteling wordt direct in je huiskamer gebracht met gloednieuwe content en een unieke Efteling-omgeving.

Duik vanaf 4 december in een wereld vol wonderen, waar Efteling-content in een oogwenk te zien is. En dit is nog maar het begin, de komende maanden wordt deze wereld verder uitgebouwd met nieuwe en unieke Efteling-content.

De samenwerking schiet uit de startblokken met de 9-delige serie 'Wonderlijke sprookjes'. Elke werkdag in december en januari kun je om 17.55 uur op RTL4 terecht voor een betoverend verhaal van een minuut. Wil je weten hoe het sprookje afloopt? Dan kun je de langere versie van elk sprookje streamen in de Efteling-omgeving bij Videoland.

"Dit is werkelijk de bekroning van een al lang lopende commerciële samenwerking tussen RTL en de Efteling. Nu maken we écht gebruik van elkaars unieke toegevoegde waarde." zegt Koen Sanders, Directeur Product, Markt & Imago. "We willen verbinden door de kracht van verhalen."

En er is meer! Efteling-bezoekers worden vanaf 1 januari verrast met een Videoland-abonnement. Na het bezoek aan het park ontvang je een napretmail met een aanbod voor een maand Videoland cadeau. Abonnees van RTL’s Thuis & Uit-platform ontvangen gedurende het hele jaar Efteling-aanbiedingen. Videoland-abonnees krijgen voordeel bij aanschaf van hun Efteling-tickets en -verblijf.

De Efteling-beleving wordt verlengd en bij de mensen thuis gebracht, zegt Ellen van den Berghe, CMO RTL & Videoland: "Een samenwerking tussen twee unieke Nederlandse entertainmentmerken laat zien dat sprookjes echt bestaan."

In de nieuwe Efteling-omgeving bij Videoland ontdek je meer Efteling-programma's. Van 'De Sprookjes van Klaas Vaak' tot 'Het verhaal van...'. In 2024 voegen we meer Efteling-content toe. Krijg een uniek kijkje achter de schermen bij de bouw van Efteling-attracties, duik in de geschiedenis van de Efteling met 'De Magische Klok', of ontdek het geheim van het slaapzand met 'Marjolein en het geheim van het slaapzand'.

Dit is een samenwerking waarin het Nederlandse entertainmentlandschap de krachten bundelt om het publiek thuis een magische ervaring te bieden. En zoals we weten, in sprookjes kan alles...

Bron: Efteling Blog

Efteling - Sprookjesboom - l9,5xb7,5xh10cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboom - l9,5xb7,5xh10cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Meer sprookjes van de Efteling

Meer sprookjes van de Efteling

Bekijk dit product
Raveleijn - Het bloed van de laatste draak

Raveleijn - Het bloed van de laatste draak

Bekijk dit product
Jan van Haasteren - Efteling Fata Morgana Puzzel 1000 Stukjes

Jan van Haasteren - Efteling Fata Morgana Puzzel 1000 Stukjes

Bekijk dit product