"Kerstknaller: The Streamers en Chef'Special swingen in Winter Efteling voor goed doel!"

08-12-2023

Sta op en juich, pretparkfans en muziekliefhebbers! Nederland's grootste band, The Streamers, swingt dit jaar de kerst in met een knallend concert live vanuit de magische setting van de Winter Efteling, op dinsdag de 26ste december om 20:30 uur. En alsof dat nog niet genoeg is, verwarmt Chef'Special het publiek met een voorprogramma vanaf 20:00 uur. De toegang? Gratis, mensen, gratis! Maar haast je, want de kaarten vliegen de deur uit op thestreamers.nl.

Maar wacht, er is meer! Dit kerstconcert is niet alleen een feest voor de oren, maar ook een feest voor het hart. Met dit concert willen The Streamers namelijk een extra leuke kerst bezorgen aan de mensen thuis, en tegelijkertijd geld inzamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Een initiatief dat mogelijk wordt gemaakt door partners als ING, Nationale Postcode Loterij, KPN en natuurlijk de Efteling zelf.

Zoals Guus Meeuwis, een van de leden van The Streamers, het treffend verwoordde: "Geen enkel kind zou op mogen groeien in oorlog. We willen dolgraag ons steentje – en het allerliefst een hele grote steen – bijdragen. Samen met alle mensen die kijken én bedrijven die dit initiatief willen steunen gaan we ervoor om een enorm bedrag op te halen voor War Child."

En de hulp is meer dan welkom, volgens War Child directeur Ernst Suur. "Er groeien momenteel meer kinderen op met de gevolgen van oorlog, dan ik in de afgelopen 20 jaar dat ik aan War Child verbonden ben, ooit heb gezien. De steun van The Streamers en heel Nederland maakt het mogelijk deze kinderen te helpen."

Bereid je voor op een avond vol verrassingen, want naast de vaste bandleden van The Streamers, zoals Frank Lammers, Thomas Acda en Guus Meeuwis, treden er maar liefst 21 artiesten op voor War Child. Van de kerstklassieker 'Flappie' gezongen door Youp van 't Hek tot de gastoptredens van Nielson, Pommelien Thijs en Bizzey, en de culinaire verzorging door Jochem Myjer.

Dus, zet je kerstmuts op, trek die foute kersttrui aan, en tune in op deze spectaculaire avond vol muziek, magie en solidariteit!

Bron: Efteling Blog

Efteling Zelfklevende Raamstickers

Efteling Zelfklevende Raamstickers

Bekijk dit product
Baron 1898

Baron 1898

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product
Efteling - Kasteel van Doornroosje battery operated - l9xb9xh11cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Kasteel van Doornroosje battery operated - l9xb9xh11cm - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product