SintSint

Meerdere nieuwe attracties in 2021

12-10-2018 17:42

In een persbericht over de twee nieuwe achtbanen Max & Moritz heeft de Efteling een opmerkelijke laatste alinea geschreven. Hierin staat in vier zinnen aangekondigd dat er in 2021 een nieuw themagebied komt in de buurt van Reizenrijk. Dit gebied zal één grote nieuwe attractie en meerdere kleine attracties bevatten.

Aanvankelijk verwachtte men dat de opening hiervan in 2020 zou zijn. Wat de nieuwe attracties worden, heeft het park nog niet bekend gemaakt. Er wordt op internet flink gespeculeerd over een Intamin Launch Coaster in het thema ‘circus’, maar verder dan speculeren komt het op dit moment niet.

Efteling Hotel

Ook het Efteling Hotel krijgt een upgrade. Wat er precies gaat gebeuren en hoe lang het hotel dicht zal zijn, is nog niet bekend. De Efteling gaat hier binnenkort waarschijnlijk meer duidelijkheid over geven.

Voordat het nieuwe themagebied in 2021 opengaat, bouwt de Efteling nog veel meer nieuwe dingen. In 2019 gaat de nieuwe attractie in het sprookjesbos open, en in 2020 openen de twee nieuwe achtbanen Max & Moritz.