SintSint

Alle cijfers van week 5 (2017)

05-02-2017 20:41

Week 4 van 2017 zit erop in de Efteling. Tijd om terug te bikken op een bewogen week. Zo zijn bijvoorbeeld de testritten bij De Vliegende Hollander en de afbraak van de Winter Efteling begonnen. Daarnaast is Draak Lichtgeraakt een week eerder teruggekeerd dan verwacht, heeft de Efteling een deel van de shows van Aquanura geschrapt, en wordt er een experiment met Joris en de Draak uitgevoerd om wachttijden te verminderen.

Onderhoud

Deze week waren er 3 attracties gesloten voor onderhoud. De Vliegende Hollander en de Pirana waren de gehele week gesloten. Kinderspoor was 2.5 dag dicht, om het winterse decor te verwijderen.

Storingen

Er waren 8 storingen deze week. Python, Baron 1898, Joris en de Draak, Halve Maen en De Oude Tuffer waren hierdoor tijdelijk gesloten. Python was in totaal 2 uur en 5 minuten dicht. Baron 1898 was 1 uur en 45 minuten dicht. Joris en de Draak 1 uur en 10 minuten. En Oude Tuffer en Halve Maen slechts 5 minuten.

Horeca

Alle horeca locaties waren gezamenlijk 794 uur open deze week. Dat is bijna 100 uur minder dan vorige week! Ook het aantal reserveerbare tijden is een stuk minder. Deze week kon je voor 29 tijden reserveren; 11 minder dan vorige week. De populairste tijd was vandaag, 5 februari, in Het Wapen van Raveleijn. Daar waren in totaal 33 reserveringen.

Shows

Er waren 128 shows deze week, in tegenstelling tot 160 shows vorige week. Nieuw deze week was de show van Prinses Pardijn. Zij had een groot aandeel in het beeld deze week, want de solo show was in totaal 25 keer te zien.

Shops

Ook de winkels en fotopunten in de Efteling hebben minder uren gedraaid dan vorige week. Deze week waren ze 411 uur open, bijna 50 uur minder dan vorige week. 

Tags: Baron 1898, De Vliegende Hollander, Kinderspoor, Python, Joris en de Draak, Halve Maen, De Oude Tufferbaan, Het Wapen van Raveleijn

SintSint

Volg EftelStats

Huidige wachttijden

Attractie Wachttijd
Stoomcarrousel10 min.
Stoomtrein10 min.
Monsieur Cannibale10 min.
Nest!0 min.
Virtuele Droomvlucht0 min.

Toon alle attracties >

Gesloten door storing

Er zijn momenteel geen attracties gesloten door storing.

Toon meer statistieken over storingen >

Gesloten voor onderhoud

Locatie Sinds
pandadroom04-11-2019

Toon meer statistieken over onderhoud >

Showtijden

Er zijn vandaag geen shows meer in het park.

Bekijk de eerdere shows van vandaag >

Horeca reserveringen

Er zijn vandaag geen tijden meer te reserveren in het park.

Bekijk de eerdere reserveringen van vandaag >