Toverland's Smouldering Roast goes all out with new menu!

27-06-2023

Toverland heeft goed nieuws voor alle hongerige avonturiers die de nieuwe attracties in Avalon trotseren. Smouldering Roast, de take-away van Toverland, heeft namelijk het complete assortiment op z'n kop gezet. Van mini-sandwiches tot wraps en flatbread tot milkshakes en frietjes, je vindt het er allemaal.

Heerlijke middagkost
Ben je toe aan een lekkere lunch? Kies dan voor één van de mini-sandwiches met keuze uit onder andere club gegrilde kip, ham & kaas, tonijn, geitenkaas & rode biet of Nutella & banaan. Alle vegetarische opties zijn ook nog eens om te smullen. Heb je liever iets hartigs? Dan ga je ongetwijfeld voor Pete's gebraad, een broodje braadworst met koolsla, krokante uitjes, Limburgse mosterd en tomaten-relish. Er is zelfs een vegetarische rookworst verkrijgbaar. Perfect voor de kids is Sparky's Kids gebraad, een handzame versie van dit lekkere broodje.

Flatbreads en wraps
Heb je tussendoor trek gekregen? Dan kun je je lol op met verschillende flatbreads naar keuze gevuld. Bestel je Merlin's Flatbread met kipkebab of knolkebab dan krijg je er een groene salade, tomatensalsa en rode ui bij. Fan van wraps? Dan ben je bij Smouldering Roast aan het juiste adres. Kies uit verschillende mini-wraps met carpaccio, kip-kruidenkaas, fruit óf chocolade.

Pick & Mix-menu
Kun je eigenlijk niet kiezen? Dan is het Pick & Mix-menu iets voor jou. Kies uit 1, 2 óf 3 mini's en voeg er eventueel een warme drank of flesje water aan toe. Kies uit: wraps (carpaccio, kip-kruidenkaas, choco of fruit), sandwiches (kip, ham & kaas en tonijn, vegetarische opties: geitenkaas & rode biet of Nutella en banaan), een frietje, stuk fruit of poffertjesspies. Ook voor de kids is er een Pick & Mix menu, waarbij de drankjes: Taksi of Capri-Sun inclusief zijn. En alles wordt geserveerd in een stoere krat, zodat je alles makkelijk mee kunt nemen.

IJskoud over de top
De zon schijnt? Tijd voor een ijsje! De nieuwe ijstorens van Avalon dagen je uit voor een ijskoud avontuur. En ze zijn niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. De Avalon Towers zijn namelijk helemaal over de top. Je softijs wordt rondom voorzien van suikerspin en ook nog afgetopt met Oreo-crunch, mini-marshmallows en aardbeiensaus. Liever een ijscoupe? Dan zijn de Sparky's Special (met aardbeientopping, gouden en zilveren parels), Frost's Special (met frosty-blauwe topping en witte chocolade) én Juna's Unicorn Special (met glittertopping mini-marshmallows en mini-ijshorentje) verkoelende aanraders! Ook kun je gaan voor een oubliecup of hoorn met één of meerdere bolletjes schepijs.

Milkshakes, frietjes en snacks
Koel je liever op een andere manier af? De bekende milkshakes (groot of middel) van Smouldering Roast blijven verkrijgbaar. Kies uit één van de smaken: banaan, aardbei, chocolade of vanille. En als je echt dorst hebt, is er ook het Toverland-biertje Magical Beer verkrijgbaar. Op de uitgebreide terrassen van Smouldering Roast heb je een bijzonder uitzicht op één van de nieuwe attracties. Zo kun je bijvoorbeeld de vliegtuigmolen Pixarus goed in de gaten houden terwijl je geniet van een frietje. Want die blijft uiteraard ook op de menukaart staan! Naast de traditionele snacks zijn er ook een glutenvrije frikandel, vegan-kroket en plantaardige nuggets te bestellen.

Nog meer aanpassingen
Ook aan de take-away zelf voeren we aanpassingen door. Zo zie je het complete menu voortaan op digitale schermen en werken we met afhaalnummers, waardoor je rustiger kunt wachten op je bestelling. Ook bij het naastgelegen bedieningsrestaurant The Flaming Feather gaan we aan de slag. Daar voorzien we het terras van nieuw meubilair, zodat je vanaf 1 juli heerlijk kunt genieten van het nieuwe levendige dorpsplein van Avalon.

Dus ben je in Toverland en heb je trek? Dan weet je nu waar je moet zijn. Smouldering Roast heeft voor ieder wat wils en is de hele dag geopend. Eet smakelijk!

Bron: Toverland Blog

Raveleijn - De bende van de Witte Veer

Raveleijn - De bende van de Witte Veer

Bekijk dit product
Roodkapje

Roodkapje

Bekijk dit product
Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product
Zijn we d'r al?

Zijn we d'r al?

Bekijk dit product