SintSint

Alle cijfers van week 4 (2017)

29-01-2017 20:11

Week 4 van 2017 zit erop in de Efteling. Tijd om terug te blikken op een rustige week. Althans, qua wachttijden dan. Het brandje van gisteren bij Carnaval Festival en Vogelrok, en het uitstellen van de opening van De Vliegende Hollander zorgde op Social Media voor nogal wat oproer.

Onderhoud

Afgelopen week waren er 3 attracties in onderhoud. De Vliegende Hollander en Pirana waren de gehele week gesloten voor werkzaamheden. Python was slechts 10 uur gesloten voor onderhoud deze week.

Storingen

Qua storingen viel het deze week ook wel mee. In totaal waren er 12 storingen, verspreid over 7 attracties. De attracties met de meeste storingen, 3 om precies te zijn, waren de achtbanen Baron 1898 en Joris en de Draak. De attractie die het langst gesloten was door de storingen was Baron 1898. Deze dive coaster was in totaal 455 minuten gesloten door storingen deze week.

Horeca

Afgelopen week zijn alle locaties met horeca bij elkaar 891.5 uur open geweest. Bij een aantal locaties kon je je plaats voor lunch of diner reserveren. In totaal kon je voor 40 tijden een reservering plaatsen. Daar hebben slechts 37 personen gebruik van gemaakt. Het wapen van Raveleijn was de populairste locatie, met 26 gereserveerde plaatsen op zaterdag 28 januari.

Shows

Er vonden afgelopen week exact 160 shows plaats in de Efteling. Als bezoeker kon je alle shows bezoeken zonder een ticket te halen van tevoren. Omdat Raveleijn nog steeds gesloten is, valt er dus niks te zeggen over bezetting van stoelen.

Shops

Deze week zijn winkels en fotopunten in het park in totaal 466.6 uur open geweest voor bezoekers. Opvallend was dat een aantal winkels doordeweeks hun deuren eerder sloten dan gepland, omdat het waarschijnlijk te rustig was op die locatie.

Wachttijden

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, zijn we halverwege de (moeizame) verhuizing van de website. Zodra we ook het tabje 'wachttijden' hebben aangepast, zal ook dit segement worden opgenomen in het weekoverzicht. We verwachten dat dat vanaf volgende week zal zijn!

Tags: De Vliegende Hollander, Piraña, Python, Baron 1898, Joris en de Draak, Het Wapen van Raveleijn, Raveleijn

SintSint

Volg EftelStats

Huidige wachttijden

Alle attracties zijn momenteel gesloten.

Toon alle attracties >

Gesloten door storing

Er zijn momenteel geen attracties gesloten door storing.

Toon meer statistieken over storingen >

Gesloten voor onderhoud

Locatie Sinds
pandadroom04-11-2019
Piraña19-11-2020

Toon meer statistieken over onderhoud >

Showtijden

Er zijn vandaag geen shows meer in het park.

Bekijk de eerdere shows van vandaag >

Horeca reserveringen

Er zijn vandaag geen tijden meer te reserveren in het park.

Bekijk de eerdere reserveringen van vandaag >