Titel: "Langnek Slaat In Met Een Twist: Efteling Lanceert Knotsgekke Souvenirlijn!"

18-09-2023

"Langnek is terug, en deze keer met een twist!" Ik hoor je al denken: "Huh, hoe dan?". Nou, vanaf eind september kun je jezelf hullen in de leukste Langnek-souvenirs ooit. Van sokken tot linialen en van notitieboeken tot keukenaccessoires, je kan het zo gek niet bedenken of onze lange vriend is erop te vinden. En dit allemaal in de fantastische souvenirwinkels van de Efteling, Efteldingen en In den Ouden Marskramer.

Langnek, de lange nek die het Sprookjesbos al sinds 1952 in de gaten houdt, is niet meer weg te denken uit de Efteling. Hij is één van de zes dienaren uit het sprookje 'De zes dienaren' en helpt een prins drie opdrachten te voltooien om zo te kunnen trouwen met de prinses. En nu kan hij jouw dagelijkse leven ook een stukje leuker maken met de nieuwe Langnek-souvenirs.

Stel je voor, je bent huiswerk aan het maken met een notitieboek van Langnek, je meet iets op met je Langnek-liniaal en je gomt foutjes uit met je Langnek-gum. Klinkt dat niet als een sprookje? En dat allemaal voor een prikkie!

Maar er is meer. Keukenprinsen en -prinsessen, opgelet! Er zijn ook houten pollepels en keukenrolhouders met het hoofd van Langnek. Lekker roeren in de soep met Langnek, wie wil dat nou niet?

En wat dacht je van heerlijk warme voeten met de Langnek-sokken? Of een sjaal in de kleur petrol blauw, gemaakt van 95% acryl, 4% polyamide en 1% elastaan. Klinkt dat niet als een sprookje? En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een nekkussen en een tochtrol, beide gemaakt van een zachte velboa-stof en bevatten een gerecyclede vulling. En het leukste van alles? Het hoofd van Langnek is in 3D!

Kortom, trek je stoute schoenen aan, stap in de auto, trein, bus of fiets en kom naar de Efteling. Laat je betoveren door de magie van het park en vergeet niet een tas vol Langnek-souvenirs mee te nemen voor thuis. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet een beetje Langnek in zijn leven?

Bron: Efteling Blog

Raveleijn 01. de magische pendel

Raveleijn 01. de magische pendel

Bekijk dit product
Efteling - Halve Maen - Nu Voorverkoop

Efteling - Halve Maen - Nu Voorverkoop

Bekijk dit product
Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Sprookjesboom - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Pinkeltje - Pinkeltje in de Efteling

Bekijk dit product